Reviews

New Drivers is na de zomer in 2018 begonnen met het opleiden van de eerste leerlingen. Hieronder tref je een overzicht van de geslaagden en hun ervaringen. New Drivers wenst hen allen veel veilige kilometers en veel rijplezier toe.

Het slagingspercentage vanaf de start in 2018 bij New Drivers is 126 geslaagden:
65 leerlingen in 1 x geslaagd (52%)33 leerlingen in 2 x geslaagd (26%) = 78% slaagt binnen 2 x
28 leerlingen in 3 x of meer geslaagd (veelal extreme faalangst en/of autisme spectrum) (22%)

2023 geeft de volgende resultaten: Totaal 22 geslaagden, waarvan:
13 leerlingen in 1 x geslaagd (59%)4 leerling in 2 x geslaagd (18%) = 77% slaagt binnen 2 x
5 leerling in 3 x of meer geslaagd (veelal extreme faalangst en/of autisme spectrum) (23%)

2024 geeft tot nu toe de volgende resultaten: Totaal 21 geslaagden, waarvan:
9 leerlingen in 1 x geslaagd (43%)7 leerlingen in 2 x geslaagd (33%) = 76% slaagt binnen 2 x
5 leerlingen in 3 x of meer geslaagd (veelal extreme faalangst en/of autisme spectrum) (24%)
(let op: het slagingspercentage gecommuniceerd door het CBR (48%) wordt sterk negatief beïnvloed door de kandidaten die, om welke reden dan ook, er langer over doen en geven geen realistisch beeld van de werkelijkheid)

Jordi: Geslaagd in 2 x op 17-7-2024 (schakel)
“Het was fijn om te leren rijden bij New Drivers. Ronald is een echte vakman die alles goed kan uitleggen en de lessen aanpast op wat jij als leerling nodig hebt. Daarnaast is hij gewoon een aardige kerel en zou ik iemand zeker aanraden bij hem te gaan lessen.”
Ruben van Vugt: Geslaagd in 1 x op 9-7-2024 (schakel)
“Als ik mijn ervaring met rijschool New Drivers in een woord moest samenvatten, dan zou ik het omschrijven als ‘uitstekend’. Ronald was een betrouwbare instructeur en ook het contact verliep erg soepel. Ook heeft Ronald erg veel mensenkennis van zijn leerlingen en heeft hij mij persoonlijk erg goed advies gegeven over het rijden, maar ook persoonlijke problemen die ik ervaarde in de auto, waar altijd begrip voor was. Ik zou dus iedereen die wilt beginnen met autorijden willen aanraden dit bij rijschool New Drivers te doen!”
Ivana Mitrovic: Geslaagd in 3 x op 8-7-2024 (automaat)
“Ik ben super tevreden. Ronald, je hebt mij zo goed geholpen en begeleid. Je nam zoveel tijd voor mij om mijn zelfvertrouwen te winnen en mijn rijbewijs te halen. In één woord: je bent geweldig.”
Krista Bac: Geslaagd in 3 x op 1-7-2024 (schakel)
“Bij New Drivers heb ik op mijn eigen manier kunnen leren rijden. Je leert niet alleen technisch hoe je moet rijden, maar ook hoe je met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Door de goede begeleiding van Ronald durfde ik af te rijden en ben ik geslaagd. Ik ben heel erg tevreden over de rijschool en raadt hem aan iedereen aan!”
Noa v.d. Broek: Geslaagd in 1 x op 28-06-2024 (schakel)
“Rijschool New Drivers is een absolute aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen. Vanaf het eerste contact voelde ik me meteen op mijn gemak door de vriendelijke en professionele benadering van Ron. De lessen zijn goed gestructureerd en aangepast aan mijn persoonlijke leerstijl en tempo, wat mijn vertrouwen achter het stuur aanzienlijk heeft vergroot. Ron is geduldig, deskundig en weet de perfecte balans te vinden tussen serieus oefenen en ontspannen rijplezier. De lesauto is modern en fijn om in te rijden. De theorie werd ook goed uitgelegd en hoe je die hebt beste kan toepassen in de praktijk.
Kortom, Rijschool New Drivers in Waddinxveen biedt topkwaliteit rijlessen en uitstekende service. Ik beveel deze rijschool van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om zijn rijbewijs te halen. Met Ron zijn hulp was ik in staat om in één keer te slagen voor mijn examen.”
Twan van Zoest: Geslaagd in 1 x op 19-06-2024 (schakel)
Review gevraagd, maar (nog) niet mogen ontvangen
Jesse Slagboom: Geslaagd in 2 x op 03-06-2024 (schakel)
“Goede rijinstructeur, geeft goede uitleg en helpt je op je eigen niveau. Neemt de tijd voor je, zeker een goeie om je rijbewijs bij te gaan halen!”
Roel Drissen: Geslaagd in 1 x op 24-05-2024 (schakel)
“Met de hulp van Ronald ben ik in 1x geslaagd voor m’n praktijk examen! Hetgene wat mij het meest heeft geholpen tijdens zijn rijlessen was zijn eerlijkheid, al kun je tegen bloed eerlijke kritiek. Dan ben je hier aan het juiste adres. Gelukkig blijft Ronald ook altijd kalm en legt hij je fouten goed uit. Een echte aanrader al zoek je naar een goede rijschool!”
Mila Nobelen: Geslaagd in 3 x op 22-05-2024 (schakel)
“Ik ben ontzettend blij met de rijlessen die ik bij Ronald heb gevolgd. Zijn geduld en duidelijke uitleg maakten elke les leerzaam en prettig. Ronald weet precies hoe hij zijn leerlingen op hun gemak kan stellen en hen stap voor stap door het leerproces kan begeleiden. Dankzij zijn professionele aanpak en aanmoediging heb ik mijn rijbewijs toch met veel vertrouwen gehaald. Voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en geduldige rijinstructeur, raad ik Ronald erg aan!”
Renée v.d. Kamp: Geslaagd in 2 x op 17-5-2024 (schakel)
“Voordat ik bij Ronald kwam lessen had ik bij een andere rijschool een aantal lessen gehad. De ervaring van die vorige rijschool was niet al te positief, maar de ervaringen die ik heb op gedaan tijdens de lessen van Ronald waren dit juist wel. Er zijn voor mij momenten geweest dat ik veel spanning ervaarde tijdens het rijden. Hier ging Ronald hier voor mij goed mee om. Daarnaast was het fijn dat er momenten waren om te reflecteren op hoe het rijden ‘tot nu toe’ ging tijdens de les. Dit zorgde voor een goede ‘overview’ van de punten die nog aandacht nodig hadden maar ook wat er goed ging. Tenslotte waren zijn YouTube video’s zeker ook van grote hulp! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Ronald!”
Gina Heeger: Geslaagd in 2 x op 17-04-2024 (automaat)
“Bij Autorijschool New Drivers staat persoonlijke aandacht centraal. Met Ronald als instructeur heb ik echt leren rijden, ondanks de ups en downs en de moeilijke keuzes die daar soms bij komen kijken. Maar dankzij Ronalds geduld en directe aanpak ben ik erin geslaagd om in slechts twee pogingen mijn rijbewijs te halen. Een mijlpaal waar ik enorm trots op ben! Nu ben ik helemaal klaar om zelfstandig de weg op te gaan, en dat allemaal net op tijd voordat mijn eerste kindje komt. Dankzij Autorijschool New Drivers kan ik met vertrouwen en een goed gevoel de volgende stap zetten!”
Nils van Veen: Geslaagd in 3 x op 12-04-2024 (schakel)
“Nadat mijn zus bij Ronald geslaagd was, was voor mij de keus snel gemaakt, en ook ik heb een goede tijd gehad bij Ronald’s rijschool! De lessen zijn van goede kwaliteit, er is veel aandacht voor de leerling en Ronald kwam bij mij áltijd goed op tijd. Daarnaast is de inhoud van de lessen voorbereid, wordt er gezorgd dat je de meeste examenroutes al een keertje gereden heb en is er ook (zeker wanneer je examen nadert) veel ruimte voor eigen input. De zelfgemaakte uitlegfilmpjes op Ron’s YouTube-kanaal zijn daarnaast ook een goede hulp geweest. Ron, hartelijk bedankt voor alle lessen!”
Lyli Chávez: Geslaagd in 1 x op 04-04-2024 (automaat)
Lyli heeft eerder bij een andere rijscholen gelest/examen gedaan en is overgestapt naar New Drivers
“After having had several driving schools, and failing three times, I was at the point of giving up getting my driver’s license altogether. Moving to Gouda made me try it one more time. I was looking for an instructor who really loves what they do, who is structured, has a clear methodology and strategy to teach their student the best way of driving. Ronald was that guy for me and he has been very understanding during my driving lessons. I finally passed my exam in the first time with New Drivers and I am convinced that the main reason for this is because of Ronald.”
Sopiya Boonnuppornkul: Geslaagd in 1 x op 20-03-2024 (automaat)
“Ronald is an excellent driving instructor who provided me with helpful tips and tricks to focus on during my lessons. His car is user-friendly and easy to drive, making the learning experience enjoyable. The supplementary learning materials, such as videos and exercises for theory lessons, were incredibly beneficial. Although some of the special maneuver videos are not in English, the overall learning experience with Ronald has been great. I felt calm and relaxed throughout my lessons, and I highly recommend him as a driving instructor. Thanks again Ronald!”
Ramon de Bruin: Geslaagd in iets meer dan 2 x op 13-03-2024 (schakel)
“Na de goede ervaring van mijn zus bij Ronald, wist ik meteen dat ik bij hem aan het juiste adres was. De rijlessen gingen met ups en downs, maar toch kreeg ik altijd vertrouwen van hem. Hij paste zijn manier van les geven speciaal voor mij aan. Hierdoor voelde het vertrouwd om naast hem te zitten. Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat het een geweldige rijinstructeur is en ik kan hem iedereen aanraden. Nogmaals bedankt Ronald voor de leuke tijd!”
Jaimyly Leidelmeijer: Geslaagd in 2 x op 29-02-2024 (schakel)
“Ronald is een hele fijne rijinstructeur. Hij begeleidt en bereidt je goed voor het rijexamen. Met het beginnen van het rijden ging het allemaal nog stroef, maar naar mate de tijd heb ik door Ronald een hele mooie groei gemaakt! Ik raad je zeker aan om bij hem te rijlessen.”
Sam Spikker: Geslaagd in 1 x op 23-02-2024 (schakel)
“Naar mijn ervaring is het een hele goede rijschool, ik heb Ronald ervaren als een relaxte rijinstructeur, naar mijn mening zeker een aanrader!”
Kyara Bazen: Geslaagd in 1 x op 19-02-2024 (schakel)
“Als eerste had ik een proefles met Ronald. Hierna hebben we even gezeten om te kijken welk pakket voor mij het best geschikt was. Ik ging voor een schakelauto, maar de eerste 2/3 lessen waren in een automaat. Dit vond ik erg fijn, zo kon ik wennen aan in een auto zitten, gassen/remmen en leren bochten te maken. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen en Ronald wilde altijd wat uitleggen als ik er nog een keer om vroeg. Ik heb geleerd dat het niet erg is als ik foutjes maak, wat voor mij eerst best lastig was om te accepteren… Bedankt Ronald voor de leuke, gezellige leerzame lessen😄!”
Luka Buzdon: Geslaagd in 2 x op 17-02-2024 (schakel)
“Na de goede ervaringen van mijn broer bij Ronald, heb ik er ook voor gekozen bij hem te lessen. Hij wist goed waar mijn fouten lagen en gaf goede tips. Ik vond Ronald heel erg betrokken en kan iedereen aanraden bij hem te lessen!”
Zehra Özbek: Geslaagd in 2 x op 25-01-2024 (automaat)
“Ik heb veilige leerzame rijlessen bij jou doorgebracht. Je hebt geprobeerd mij perfect voor te bereiden op het rijexamen. Je gaf vaak positieve suggesties om mij te helpen mijn opwinding en spanning te overwinnen. Je doet je werk professioneel. Bedankt voor al je hulp en steun.”
Sven v.d. Werken: Geslaagd in 1 x op 03-01-2024 (schakel)
“Ik ben begin juni begonnen met rijlessen bij New Drivers en in januari in 1x geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan want, Ronald legt alles goed uit waardoor je het snel leert. Foutjes maken mag bij Ronald en de verbeterpunten die je krijg zijn opbouwend. Ronald is altijd wel in voor een praatje en dat maakt de lessen leuk. Ronald hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen.”
Ngoc Nguyen: Geslaagd in 2 x op 11-12-2023 (automaat)
“Yesss I nailed it today! Super happy with the result! I would like to give Ronald a million thanks for helping me obtain my driving license. It is probably the biggest challenge since I moved to the Netherlands. I found driving very stressful and Ronald helps me gain the confidence and trust in myself. He is calm and patient but also strict when needed. His YouTube videos are very useful, especially with special manoeuvres. He is always on time and I don’t have to pick up other students on the way so could be 100% focused. I strongly recommend New Divers!” 👍
Cas en Daan Arnold: Geslaagd in 1 x op 1-12-2023 (schakel)
Cas: “Top rijschool, ik ben gelukkig in 1 x geslaagd door de superhulp van Ronald. Hij is eerlijk en betrouwbaar, denkt goed met je mee. Vaak was ik wat moe van werk, dan zei hij “We kijken hoe het gaat. Als het niet lukt gaan we volgende keer verder”. Super fijn dat dat kon. Ik raad iedereen aan om hier te lessen. Ronald neemt alle tijd voor je en leid je op tot een goede bestuurder.”
Daan: “In 1 x geslaagd voor mijn examen, en dat met dank aan Ronald. Ik heb een hele fijne tijd gehad met Ronald in de auto, een hele gezellige, rustige en vriendelijke rij instructeur. Wat fijn is aan de lessen is de eerlijkheid en de persoonlijke hulp die je krijgt tijdens de lessen. Ik raad iedereen aan om bij New Drivers te gaan lessen!”
Tayo Sip: Geslaagd in 1 x op 29-11-2023 (schakel)
“Ik heb een tijdje bij Ronald gelest en in 1 x mijn examen gehaald! Wat ik persoonlijk superfijn vond aan zijn manier van lesgeven is zijn eerlijkheid. Tot heeeeeel soms irritatie, maar achteraf gezien ben ik daar zo ontzettend blij mee! Elke keer als ik net even mijn koppeling te snel omhoog doe tijdens het rijden, hoor ik Ronald alweer zeggen: “Houd je hiel op de grond!” Naast zijn eerlijkheid, is zijn rust ook heel fijn om naast je te hebben in de auto. Door zijn rust, blijf je zelf ook een stuk rustiger! All in all een hele fijne, gedisciplineerde, eerlijke, lieve en grappige rij-instructeur! Ik kan zeker aanbevelen om bij New Drivers je rijlessen te nemen!”
Alaleh Haddidi: Geslaagd in 3 x op 27-11-2023 (automaat)
“Hoera, vandaag ben ik voor auto rijden geslaagd, ik ga Ronald bedanken, hij heeft mij enorm goed geholpen, hij heeft enorm kwaliteit. Hij was voor mij niet alleen een rijinstructeur geweest, maar wel een psycholoog. Hij laat mij niet alleen leren hoe moet rijden, door manier van zijn essentiële communicatieve woorden verbreed hij mijn zelfvertrouwen op de weg. Ik vond rijden zeer stressvol en Ronald haalde dat weg uit mijn hoofd. Door zijn geduld, aardigheid en soms strengheid, is mijn zelfverzekerdheid groter geworden. Hij is duidelijk en heeft goede ogen voor alle details die te maken heeft met mijn rijles. De auto was altijd keurig schoon en hij is altijd op tijd en meestal hij stond er eerder dan mij. Nogmaals bedankt Ronald. Heel erg tevreden met mijn keuze als New Driver rijschool, geen elke moment spijt gehad. Van harte zal ik zeker aanbevelen.”
Zhibin Chen: Geslaagd in 2 x op 30-10-2023 (automaat)
“Ronald is een top instructeur! Wat ik vooral heel fijn vond is dat hij meedenkt en rekening houdt met ieder zijn individuele situatie. Bijvoorbeeld dat hij in de weekenden en zelfs in de avond ging lessen zodat ik zo snel mogelijk mij rijbewijs kon halen! Daarnaast weet die man waar hij het over heeft en zegt ook gewoon waar het op staat. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen! Bedankt Ronald!”
Luna: Geslaagd in iets meer dan 3 keer op 11-10-2023 (schakel)
“Aan te raden! Duidelijke en rustige manier van uitleggen, leerzame maar ook wel gezellige lessen. De instructievideo’s hebben ook geholpen. Het duurde iets langer als gehoopt😅, maar ik ben alsnog blij met de lessen die ik heb gehad (en dat ik nu mijn rijbewijs heb!)”
Jesse Kaars: Geslaagd in 1 x op 19-09-2023 (schakel)
“Ik ben super blij dat ik mijn rijlessen heb gevolg bij New Drivers! Dit komt door de goede en leuke ervaringen die ik heb gemaakt met Ronald, die me altijd goed heeft geholpen door de duidelijke uitleg tijdens de rijlessen, maar ook via YouTube. Het resultaat is dat ik de TTT en het Praktijkexamen allebei heb kunnen halen. Ik raad New Drivers daarom zeker aan als je je rijbewijs wilt halen. Super bedankt Ronald voor de leuke ervaring!” 😃
Fleur van Mastop: Geslaagd in 2 x op 28-08-2023 (schakel)
“Ik kan rijschool New Drivers zeker aanraden! Doordat ik zelf wat angsten te overwinnen had, was ik op zoek naar een rijinstructeur die mij kon motiveren om door te zetten. Mede door het lezen van alle reviews heb ik gekozen voor New Drivers, en daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Stap voor stap hebben we het leren autorijden rustig opgebouwd. Aan het einde van de les werden de verbeterpunten besproken, maar de dingen die juist goed gingen werden ook benoemd. Zo groeide het vertrouwen en is het gelukt om in twee keer mijn rijbewijs te halen. Ron was serieus op de momenten dat het nodig was, maar er was ook vaak ruimte voor gezelligheid. Ik wil Ron dan ook bedanken voor de fijne en leerzame lessen!”
Jaimy Vos-Bax: Geslaagd in 1 x op 24-08-2023 (automaat)
“Ik heb een fijne en leerzame ervaring gehad bij rijschool New Drivers! Erg tevreden met rijinstructeur Ronald! Hij heeft me in een korte periode erg veel geleerd op een leuke en gestructureerde manier waar ik veel aan heb gehad! Door middel van tips tijdens de rijlessen en voorbeelden ben ik het rijden steeds beter onder de knie gaan krijgen. Wat ook erg prettig was zijn de filmpjes en tips die hij zelf maakt! Dit gaf mij de ruimte om thuis alles nog eens goed door te nemen en mezelf voor te bereiden op de lessen. Zo heb ik mijn rijbewijs ook in 1 x mogen halen! Dank voor het vertrouwen en de energie en tijd die in mij is gestoken. Als je van structuur houdt, duidelijkheid en een beetje humor! Raad ik je zeker aan om bij Autorijschool New Drivers te lessen. Mijn dank is groot!”
Daan van Wichen: Geslaagd in 1 x op 16-08-2023 (schakel)
“Ik zou Autorijschool New Drivers zeker aanraden! Ronald is een erg gezellige rijinstructeur, die tevens heel rustig en duidelijk is in zijn uitleg. Het resultaat is dat ik, ondanks enkele tussenpauzes, in één keer geslaagd ben. Heel erg bedankt Ron! 😄”
Diederik de Boer: Geslaagd in 3 x op 05-07-2023 (schakel)
“Ik ben erg tevreden met mijn keus om bij New Drivers te leren autorijden. Ronald (de rij-instructeur) is eerlijk en gaf mij complimenten als ik het goed deed. Ronald past zich aan aan jouw behoefte, zo focus ik mij graag volledig op het rijden, wat dus inhoudt dat ik niet al te veel klets. Aan het einde van elke les bespraken we even wat er goed en minder goed ging, daarnaast heeft New Drivers een YouTube kanaal waarop je onder andere alle Bijzondere Verrichtingen kunt bekijken vanuit verschillende perspectieven, wat ik erg behulpzaam vond. Al met al een top ervaring gehad👌👍”
Julia Kuszewska: Geslaagd in 3 x op 29-06-2023 (schakel)
“De afgelopen maanden heb rijles gehad bij New Drivers. Ik was aan het begin heel onzeker en wou graag alles perfect uitvoeren waardoor het niet altijd lukte, maar door Ron heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik geslaagd!! Wat ik fijn vond aan Ron is dat hij heel veel geduld had en zich heel erg aanpaste voor mij. Ik raad New Drivers zeker aan. Heel erg bedankt Ron!!”🚘
Evi Dijkstra: Geslaagd in 1 x op 08-05-2023 (schakel)
“Ik heb de afgelopen tijd met heel veel plezier mijn rijlessen kunnen volgen bij New Drivers. Ron is een hele vrolijke, medenkende instructeur en heeft altijd het beste met je voor! Ik vond zijn manier van lesgeven erg fijn en dat zorgde er voor dat ik altijd met een zeker gevoel de auto in kon stappen. Na een lange tijd met veel tussenpozen heeft Ron me goed begeleid naar m’n examen toe en heb ik in 1 keer kunnen slagen! Ik heb het erg naar m’n zin gehad! Bedankt Ron!”
Jesse Verhagen: Geslaagd in 1 x op 08-05-2023 (schakel)
Jesse heeft eerder bij een andere rijschool gelest/examen gedaan en is overgestapt naar New Drivers
“Streng maar rechtvaardig heb ik altijd gezegd, maar zorgt er wel voor dat je je goed voelt in de auto. De rustige manier van uitleggen, wat je daarnet fout hebt gedaan, heb ik ook veel aan gehad. Al met al een aanrader als je zoek naar iemand die alles goed en makkelijk uitlegt!”
Lente Verdouw: Geslaagd in 1 x op 04-05-2023 (schakel)
“De afgelopen maanden heb ik rijlessen gevolgd bij New Drivers en dit is me erg goed bevallen. Het was altijd gezellig bij Ron in de auto en hij heeft een rustige en duidelijke manier van dingen uitleggen. Ook de filmpjes op zijn YouTube kanaal zijn erg handig. Ik ben in 1 keer geslaagd en daar dank ik Ron voor!
Summer Peters: Geslaagd in 1 x op 03-05-2023 (schakel)
“YESSS, ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald! Met dank aan Ron. Hij is een fijne instructeur. Gezellig en duidelijk. Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld tijdens de rijlessen. Ron heeft geduld en communiceert fijn. Fouten maken mag, maar Ron probeert je op een positieve manier te motiveren om het de volgende keer beter of anders te doen. Hierdoor is elke les leerzaam en word je steeds zelfverzekerder achter het stuur. Ron, ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke lessen!”
Dirk Timmerman: Geslaagd in 1 x op 02-02-2023 (schakel)
“De afgelopen maanden heb ik rijles gehad bij New Drivers. Daarvoor heb ik de 5-daagse spoedcursus bij andere rijschool gedaan en dat viel tegen. Omdat mijn broer rijles heeft gehad bij Ron, heb ik aan hem gevraagd of hij mij ook rijles wilde geven. Ron kan goed uitleggen en zorgt altijd dat hij op tijd is. Ik heb in korte tijd veel geleerd van zijn uitleg en filmpjes en ben nu in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs.”
Vita v.d. Zwet: Geslaagd in 3 x op 30-01-2023 (automaat)
“Ik heb een leuke en leerzame ervaring gehad bij New Drivers. Ik heb erg genoten van mijn tijd met Ron, hij stelde me altijd op m’n gemak en er hing een fijne sfeer tijdens de rijlessen. Ik ga de lessen bij Ron wel missen, maar ben ook super blij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb. Dank je Ron, voor de leuke, gezellige en leerzame tijd.”
Sem Dessens: Geslaagd in 1 x op 26-01-2023 (schakel)
“Fijne lessen gehad bij New Drivers. Wat ik vooral erg fijn vond is dat ik veel heb kunnen lessen in een korte tijd, waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer vlot heb kunnen halen. De sfeer was erg prettig tijdens het lessen. Ik ben zeer tevreden over de rijschool.”
Dave den Dekker: Geslaagd in 1 x op 20-01-2023 (schakel)
“In een relatief korte periode ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Tijdens het lessen onder het logo van ‘New Drivers’ probeerde Ron de vormgeving van de lessen zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook was het erg fijn dat er naast de rijlessen ook filmpjes op YouTube stonden met uitleg over bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen.”
Jie Zhang: Geslaagd in 1 x op 19-01-2023 (automaat)
“Ron! THANK YOU so much for your guidance. You treat me very patiently and you are so good at encourage me. At the beginning, I’m not familiar with the traffic rules and the roads in the Netherland, I’m also afraid of the high speed, ect. but thanks for your clear explanation(many times with drawing). I get used to drive very soon. You taught me good driving behaviours. The most important thing is that you taught me how to drive safely which is the reason I pass the exam in one go🥳 Wish you good luck.”
Ian Stolk: Geslaagd in 1 x op 20-12-2022 (schakel)
“Yesss in een keer geslaagd!!! Kon ook haast niet anders bij New Drivers. Het was erg fijn om te lessen en leren bij Ron. Na vele ups en downs kan ik nu met zekerheid zeggen dat ik comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur zit. New Drivers is dus echt een aanrader om goed je rijbewijs te halen.”
Justin van Mannekes: Geslaagd in 3 x op 13 december 2022 (schakel)
“Ron is een heel meedenkende begripvolle man, die zijn rijlessen baseert op de leerling. Ron doet veel moeite voor je en heeft alleen het beste met je voor.”
Kayleigh Kivits: Geslaagd in 1 x op 8 december 2022 (automaat)
“New Drivers raad ik zeker aan voor iedereen! Ron heeft geduld, humor en laat je zeker van jezelf voelen. Het is dan wel mijn vader, maar in de auto was hij gewoon mijn rijinstructeur. Hij nam de tijd als ik het even niet meer wist, maar motiveerde me ook vooral om verder te gaan. Ik wil je bedanken voor alle steun die je mij gaf, het geduld die je met me hebt gehad en het lachen wat we vaak hebben gedaan. Zonder jou was het me niet gelukt. Ik ga de rijlessen missen, maar wat ben ik blij dat ik het in 1x gehaald heb! Bedankt voor alle vertrouwen die je in mij had pap! Ben blij dat ik lid ben geweest van NEW DRIVERS! Succes voor de mensen die nog moeten afrijden, maar bij New Drivers moet dat helemaal goed komen!”
Tim van Vliet: Geslaagd in 1 x op 7 december 2022 (schakel)
“Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald bij New Drivers, had al vroeg mijn praktijk ingepland dus moest er snel naar toe gewerkt worden, dit is geen probleem geworden door de hulp van Ron was alles al snel onder controle en kon ik mij de laatste weken veel focussen op het rijden.”
Jianchun Zheng: Geslaagd in 1 x op 5 december 2022 (automaat)
Jianchun heeft eerder bij een andere rijschool gelest/examen gedaan in een schakelauto en overgestapt naar New Drivers
“Thank you very much Ronald!! I made the right decision to change to “New Drivers”, you are giving all the details I needed to pass the exam. besides that, you give me a lot of support and encouragement, make me believe and confident enough to take the exam. all in all, I’m super happy that I passed it and very appreciated your help👍👍👍
Sander Broer: Geslaagd in 1 x op 7 november 2022 (schakel)
“Ik ben blij dat ik gekozen heb om bij Ron te gaan lessen. Ron neemt alle tijd voor je en zorgt er voor dat je je op je gemak voelt. We hebben de tijd genomen, maar hierdoor was ik wel helemaal klaar voor het examen. De YouTube video’s zijn erg handig en zal ik aan iedereen aanraden”.
Sarah Bac: Geslaagd in 2 x op 2 november 2022 (schakel)
“Als je nog op zoek bent naar een goeie rijschool moet je zeker bij New Drivers zijn! Ik ben altijd heel tevreden geweest over de lessen van Ron en heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen. Ook hoef je geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen en is Ron tijdens de lessen nooit afgeleid of met zijn telefoon bezig. Hierdoor wordt de lestijd optimaal benut en heeft Ron alle aandacht voor jou. Zelf ben ik bij de eerste keer afrijden gezakt en vond ik de tweede keer daardoor best spannend. Maar Ron neemt altijd goed de tijd voor een examen en de tweede keer ben ik dan ook gewoon geslaagd! Hartstikke bedankt voor alles Ron!!”
Davey Verkley: Geslaagd in 1 x op 17 oktober 2022 (schakel)
“Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij New Drivers, met begeleiding van Ron heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen binnen slepen. Top rijschool waar alles netjes en duidelijk wordt behandeld / uitgelegd.”
Nigel Halderman: Geslaagd in 1 x op 12 oktober 2022 (automaat)
“New Drivers begint bij de eerste lessen de basis van het rijden er goed erin te stampen bij zijn leerlingen. Er wordt rekening gehouden met hoe snel je bent. Je hoeft niemand op te halen of weg te brengen, de focus wordt echt op jou gelegd als je aan het rijlessen bent. Ron is vriendelijk en New Drivers is de ideale rijschool om jouw rijbewijs te halen!”
Luna van Rijswijk: Geslaagd in 2 x op 11 oktober 2022 (schakel)
“Bij New Drivers rijschool heb ik met veel plezier mij rijlessen gevolgd, bij de proefles merkte ik gelijk al dat Ron een fijne instructeur is. Tijdens de lessen geeft hij goeie tips, hij legt verkeerssituaties voor en na het rijden goed uit en helpt je goed met het voorbereiden van je examen. Altijd een leuke babbel in de auto, maar ook vaak de focus erop! Kortom, enorm tevreden.”
Tom van Balkom: Geslaagd in 2 x op 4 oktober 2022 (schakel)
“Ik zou New Drivers zeker aanraden. Ron is een enthousiaste en duidelijke instructeur, er is altijd voldoende aandacht voor je en hij legt alles rustig en kalm uit. Soms kan hij terecht streng zijn, maar kan ook een grap maken en neemt de tijd. Ik zeg top rijschool!”
Savannah Groenendijk: Geslaagd in 2 x op 28 september 2022 (automaat)
Savannah heeft eerder bij een andere rijschool gelest in een schakelauto en is overgestapt naar automaat.
“Wanneer je een rijinstructeur zoekt die echt kijkt naar wat zijn leerlingen nodig hebben, moet je zeker bij Ron zijn! Hij begeleidt je met zoveel geduld en past zijn lesplanning aan wanneer hij ziet dat je ergens toch meer moeite mee hebt. Helpt je door het geven van tips en adviezen of hij stuurt een filmpje vanuit de lesauto om je te laten zien wat er gebeurt met je houding/blik in de ogen en om de auto heen. Alles om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar het rijbewijs! Ron bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt!”
Nicka Eijkelhof: Geslaagd in 1 x op 19 september 2022 (schakel)
“Ik ben zeer tevreden over New Drivers, altijd met plezier gereden en ik raad iedereen New Drivers aan. Soms lol en soms ook serieus. Ron sloot de rijles altijd af met een geintje, zodat je lachend de auto weer uit kwam als je les even niet zo leuk was.”
Damir Buzdon: Geslaagd in 2 x op 12 september 2022 (schakel)
“In mijn ervaring is Ron zeer effectief in zijn leswijze, hij past zich goed op jou aan en weet hoe hij het beste jou kan helpen verder te komen. Feedback waar je op kunt bouwen en natuurlijk ook alle lof als je iets erg goed doet! Ook is altijd ruimte voor een lolletje en een goed gesprek in de auto, al met al kan ik jou als beste lezer erg aanrader even contact op te nemen met Ron!”
Demi Versteeg: Geslaagd in 1 x op 7 september 2022 (automaat)
“Ik heb met heel veel plezier gelest bij Ron! Wat ik fijn vond aan Ron is dat hij het geduld had, en zich helemaal aanpaste aan mij met het lesgeven. Hij nam alle tijd en zette de auto af en toe stil op even te bespreken hoe of wat voor handvaten, tips en complimenten. Ron is duidelijk, maar heel rustig en laat je voelen dat het niet erg is als je een foutje maakt, of iets niet goed doet, maar dat je er ook wel van leert om het de volgende keer anders te doen. Met het examen hebben we ervoor nog een stuk gereden om de zenuwen eruit de rijden, en om nog wat dingentjes mee te pakken voor het eventuele examen rondje! Je bent een topper Ron, dankjewel voor alles!!
Lianne Boom: Geslaagd in 1 x op 26 augustus 2022 (automaat)
“New Drivers, wat heb ik met plezier mijn rijlessen kunnen volgen. Ron geeft je meteen een prettig gevoel tijdens de lessen, en voert zijn vak met passie uit! Na het uitstellen van het halen van mijn rijbewijs, toch besloten om te beginnen. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, fijne communicatie, heerlijk kunnen kletsen en lachen, en de deskundigheid maken Ron een fantastische instructeur! Bedankt voor de fijne tijd tijdens mijn rijopleiding, en dat je altijd al het vertrouwen in mij hebt gegeven, waardoor ik dat nu ook in mezelf heb gekregen. Kortom, ik raad New Drivers zeker aan iedereen aan. 🚗”
Desie de Kleijn: Geslaagd in 1 x op 15 augustus 2022 (schakel)
Desie heeft eerder bij andere rijscholen gelest en is overgestapt. Bij New Drivers in 1 x gelijk geslaagd.
“Na meerdere rijscholen en het vaak te hebben opgegeven, eindelijk de rijschool/instructeur gevonden die echt bij mij past! Die geduld met mij had en begrip voor mijn situatie. Die mij ondanks mijn onzekerheid liet inzien dat ik het wel kan en in mijzelf moet geloven!
Ronald nogmaals bedankt x 100! Je bent een topper!!”
Stephanie Lina: Geslaagd in 1 x op 8 augustus 2022 (automaat)
Stephanie heeft haar eerste examen bij een andere rijschool gedaan. Bij New Drivers her-examen en gelijk geslaagd.
“Toen ik op Facebook de vraag stelde en met New Drivers in contact kwam, was ik gelijk al super enthousiast. Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik ’t kon! Je hebt gevoel voor humor waar ik van houd, daarom kon ik echt me zelf zijn in de auto. Ben je eeuwig dankbaar voor de goede lessen en geduld!”
Willemijn Becker: Geslaagd in 1 x op 7 juli 2022 (schakel)
“De afgelopen 6 maanden heb ik bij New Drivers les gehad van Ron. Wat ik enorm in hem waardeer is dat hij zijn manier van lesgeven aanpast op zijn leerling. Toen mijn examen naderde ging ik gespannen rijden, dit merkte Ron en hij zette toen de auto aan de kant om samen te bespreken hoe dit kwam en hoe we dit konden verhelpen. Door het zelfvertrouwen wat ik daardoor kreeg kon ik mijn examen in 1 keer succesvol afronden. Bedankt Ron voor de fijne lessen!”
Manon Timmermans: Geslaagd in 2 x op 7 juli 2022 (schakel)
“Ik heb een leuke ervaring gehad bij New Drivers. Er word op een rustige en duidelijke manier lesgegeven. Daarbij kon ik naast mijn studie flexibel mijn lessen inroosteren. Ik vind het zeker een aanrader om bij New Drivers lessen te volgen!”
Daniëlle de Haan: Geslaagd in 1 x op 30 juni 2022 (schakel)
“Met Danielle de Haan, hoe ik het ervaarde bij New Drivers met Ron. Was erg goed. Ik ben in 1 keer geslaagd. Met 36 rijlessen. En dat komt echt wel door de steun en doorzettingsvermogen van Ron. Hij heeft me goede moed ingepraat. Omdat ik zelf nog erg onzeker was over hoe ik reed. Zeker de laatste week ging niet zo goed. Te veel zenuwen en spanningen. Maar Ron heeft me er goed door heen geholpen. Ik vind het ook chill dat ik lekker alleen rijd. En niemand hoef op te halen of weg te brengen. Want normaal met de andere rijlessen van andere rijscholen is dat wel. En dat je alles zelf kan bepalen. Hoelang je rijles wilt 1 uur 1,5 uur. En welke dagen en tijden je wilt rijden. Ron is een erg rustige man die je niet laat stressen, en zeker de tijd ervoor neemt. En dat vond ik ook 1 van de fijne dingen. Ik voelde me niet gehaast en mocht het zo vaak mogelijk overnieuw doen, tot ik het snapte. Ook heeft Ron een app gecreëerd waar je alle filmpjes kan zien, met alle bijzondere verrichtingen met uitleg. En hoe ver je bent qua niveau. Elke les vult hij dat in, en dan zie je precies waar je nog aan moet gaan werken. Dat was wel fijn, om ook thuis alles goed te bekijken. Ik raad het wel aan, om bij New Drivers te gaan lessen. Groetjes Danielle”.
Sara Wiekart: Geslaagd in 1 x op 29 juni 2022 (schakel)
“Ron is een vriendelijke en geduldige instructeur. Hij gaat flexibel te werk. De lessen zijn op jou gefocust, je hoeft geen andere leerlingen weg te brengen of op te halen. Hierdoor heb je de tijd om langere routes te rijden en hierop feedback te krijgen. Hij neemt dan ook de tijd om alles zorgvuldig en duidelijk uit te leggen. Ook kun je je eigen mening inbrengen en daar wordt dan ook rekening mee gehouden. Bij New Drivers besluit je samen wat de beste optie is voor jou”.
Yara Vogelzang: Geslaagd in 1 x op 28 juni 2022 (automaat)
“Ik vind New Drivers een aanrader voor iedereen. Ik heb mijn rijlessen gekregen van mijn vriend, anders had ik denk ik nooit begonnen aan lessen. Door de rust en de aandacht die ik van Ron heb gekregen, heb ik heel wat angsten kunnen overwinnen. Door het laatste zetje en alle vertrouwen die Ron mij heeft kunnen geven ben ik nu in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben blij dat ik bij deze rijschool ben gaan lessen”.
Damian Eijkelhof: Geslaagd in 1 x op 17 juni 2022 (schakel)
Damian heeft eerder bij andere rijscholen gelest en is overgestapt. Bij New Drivers in 1 x gelijk geslaagd.
“Mijn ervaring bij New Drivers is super! Ron is een geduldige man die, als ’t even niet lukt, je goed weet te motiveren om door te gaan (of even ’n sigaretje te roken in mijn geval). Ik heb een super tijd gehad en in korte tijd geleerd goed en netjes auto te rijden! Van mij een dikke 10!” Groeten Damian.
Jacob Timmerman: Geslaagd in 2 x op 15 juni 2022 (schakel)
“Op 15 juni 2022 kon ik voor de 2de keer afrijden en heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik kijk met een fijn gevoel terug op de rijlessen met Ron. Ron is een gezellige prater en legt de dingen duidelijk uit. Ook de communicatie was goed. Het was jammer dat de lessen een tijdje stil hebben gelegen door Corona. De tijdstippen waarop ik kon lessen waren niet altijd ideaal, maar Ron was wel flexibel als het echt niet anders kon. Bedankt voor de goede begeleiding!”
Gigi Singerling: Geslaagd in 1 x op 14 juni 2022 (schakel)
“Als je nog geen rijbewijs hebt moet je gelijk Ron bellen. Samen met Ron in de auto is echt een aanrader. Ron helpt je met alles om beter auto te gaan rijden. Hij corrigeert je goed en geeft handige tips. Ron neemt echt de tijd voor je. Naast het helpen is Ron gewoon een geweldige man en wilt voor iedereen het beste. Bedankt Ron voor de geweldig tijd en de rijlessen!”
Hester van Gemeren: Geslaagd in 2 x op 9 juni 2022 (schakel)
‘Ik heb met veel plezier mijn rijlessen bij Ron gevolgd. Mede dankzij corona, maar ook andere redenen, ben ik in totaal twee jaar bezig geweest. Ron heeft mij in deze tijd ontzettend goed ondersteund en geholpen. Hij heeft veel geduld, houdt van een grapje en zorgt dat er altijd het beste uit een les gehaald wordt. Ron zorgde ervoor dat ik ondanks mijn zenuwen, meer vertrouwen in mezelf kreeg.
Ik zou New Drivers daarom echt aan iedereen aanraden!’
Jason Grootendorst: Geslaagd in 1 x op 8 juni 2022 (schakel)
“De afgelopen 15 maanden heb ik gelukkig mogen lessen bij Ron. In die 15 maanden hebben we veel gelachen en naar ons doel gewerkt. Tussendoor had ik wat moeite met mijn theorie en vervolgens ook nog een operatie, maar Ron hield vertrouwen en gaf me de tijd wat heel fijn was. Het is een goeie lesgever die geeft om zijn leerlingen. Het was een genot! Bedankt Ron.”
Dieko van Hoorn: Geslaagd in 2 x op 18 mei 2022 (schakel)
“Ik heb (zoals eigenlijk iedereen moet doen) gereden bij Autorijschool New Drivers. Ron is een uitstekende instructeur en leert je op een veilige manier te rijden. Al gaat het een keer een dagje wat minder, dan zorgt hij ervoor dat er toch nog het maximale uit de les wordt gehaald. Ook is het super fijn hoe Ron de examens inplant en ook in de gaten houd of er eerder een plekje vrijkomt (Hierdoor ongeveer 2 maanden eerder mijn herexamen kunnen doen). Voor iedereen die nog een rijschool zoekt: Hier moet je wezen!!”
Jolien van Haastregt: Geslaagd in iets meer dan 2 x op 5 mei 2022 (automaat)
“Autorijschool New Drivers een aanrader voor iedereen! Mijn rijtalent was niet heel groot, maar door het geduld die Ron heeft, het vertrouwen die hij geeft en de duidelijke begeleiding heeft geleid tot het halen van mijn rijbewijs. Ron kan ook goed omgaan met leerlingen die faalangst of examenvrees hebben. Hij zorgd voor rust in de auto, leeft met je mee. Ron is altijd gezellig naast je in de auto en heb je een off day, dan pept Ron je weer op! Ook de flexibiliteit die New Drivers bied is erg fijn. Met mijn onregelmatig werk was dat erg prettig. Met recht een top rijschool met een top instructeur!!”
Jarno v.d. Smit: Geslaagd in 2 x op 11 april 2022 (schakel)
“Met Ron naast je in de auto zul je zeker altijd een leuke les hebben. Zonder moeite zorgt hij er altijd voor dat hij goed op tijd klaar staat. Het rijbewijs was op deze manier een plezier om te halen. Goede betaalbare pakketten, alles lekker duidelijk en goed geregeld. Ik rij hem graag nog een keer tegemoet!”
Naomi van der Knijff: Geslaagd op 5 april 2022 (automaat)
Naomi heeft eerder bij een andere rijschool gelest in een schakelauto, maar is overstapt op automaat.
“Als iemand de volledige ervaring heeft gehad met rijlessen ben ik het wel durf ik inmiddels toe te geven. In juli 2019 begonnen, in april 2022 eindelijk geslaagd (mede dankzij Corona). Ik ben in 2019 begonnen bij een andere rijschool in een schakelauto en na lang proberen en zelfs een tussentijdse toets erin besloot ik toch over te gaan op automaat. En dat is hoe ik bij New Drivers terecht kwam, ik ben een ontzettende perfectionist en dat hielp niet mee tijdens examens, dus ik heb er maar liefst 4x over mogen doen. Dankzij New Drivers is het mij uiteindelijk gelukt te slagen, het vertrouwen, het geduld en in het bijzonder de rust in de auto hebben mij doen slagen. Ik durf nu te zeggen dat ik kan rijden en vol rust en zelfvertrouwen de weg op”.
Merel Brinksma: Geslaagd op 10 maart 2022 (schakel)
Merel heeft eerder bij een andere rijschool gelest en is overgestapt.
“Ik heb met heel veel plezier mijn rijlessen bij Ron gevolgd. Ik heb eerst aardig wat lessen bij een andere rijschool gevolgd, maar ben toen overgestapt naar New Drivers. Dat was een goede beslissing want meteen bij de proefles merkte ik al dat Ron een top rij-instructeur is!
Hij kan duidelijk en rustig uitleggen en zorgde ervoor dat ik een stuk zelfverzekerder in de auto ging zitten. Ook hing er altijd een fijne sfeer tijdens de lessen. Ik ben blij dat ik voor New Drivers heb gekozen omdat je kunt merken dat Ron echt het beste met zijn leerlingen voor heeft!”
Channah Bongers: Geslaagd in 2 x op 4 maart 2022 (automaat)
Channah: “Ron is een gezellige, maar ook kundige instructeur. Hij heeft geduld met je en legt alles goed uit. Dankzij hem kan ik nu op 17,5 jarige leeftijd autorijden (met mijn moeder voor nu). De proefles is gratis. Omdat je bij New Drivers zoveel persoonlijke aandacht krijgt, kun je vlot je rijbewijs halen. Wat ook fijn is is dat je niemand hoeft op te halen of weg te brengen”.
Ouder: “Ron is een fantastische instructeur die ik iedereen zou toewensen. Naast dat hij erg aardig, kundig en betrokken is weet hij ook de juiste snaar te raken bij mensen die net even een andere aanpak nodig hebben omdat ze niet ‘standaard’ zijn. (Denk aan ADHD, ADD, HOOGBEGAAFDHEID, AUTISME e.d.). Hartverwarmend om te zien dat zijn eindeloze geduld en liefdevolle aanpak resulteren in een rijbewijs. Nogmaals bedankt voor alles Ron! New Drivers is een TOP-rijschool!”
Charlotte Nieuwveld: Geslaagd in 2 x op 2 maart 2022 (schakel)
“Ron is een directe, maar zeker aardige rijinstructeur. Het fijne van hem is dat hij je leert rijden om de weg op te gaan en niet alleen om je examen te halen. Omdat hij dit gevoel gaf, besloot ik dus ook om bij hem te gaan lessen zodat ik zeker wist dat ik ook uiteindelijk zelfstandig en veilig de weg op kon gaan! Ron past zich aan waar jij je fijn bij voelt, even lekker kletsen of juist de volle focus op het rijden. Hij denkt met je mee over de vervolgstappen qua het behalen van je rijbewijs, ook wat voor beide handig is en goed voelt. Als je iets niet snapt dan legt hij het duidelijk uit via een whiteboardje, wat voor mij heel duidelijk was aangezien dat visueel is. Conclusie: ik heb een hele leuke tijd gehad en kan door hem nu ook fijn de weg op gaan!”
Koen v.d. Ven: Geslaagd in 1 x op 22 februari 2022 (schakel)
“Nadat mijn broer bij New Drivers had gereden en was geslaagd raadde hij de rijschool ook bij mij aan. Super blij met deze keuze geweest en heb veel kunnen leren! Er was altijd ruimte voor een dolletje tussen door en even serieus waar het moest. Door New Drivers heb ik mijn rijbewijs in 1 x kunnen halen en een goede basis voor de rest van mijn leven! Echt top!!!!”.
Sara Hasan: Geslaagd op 4 januari 2022 (automaat)
Sara heeft eerder bij een andere rijschool gelest in een schakelauto en is overgestapt naar automaat.
“Persoonlijke aandacht op maat, dat is hoe ik Ron zou beschrijven als professional. Omdat ik reeds in het bezit was van een buitenlands rijbewijs, kost het ons wat meer tijd om gewoontes af te leren. Vanaf de eerste dag voelde ik mij prettig bij zijn manier van werken. Dit heeft er bij mij ook voor gezorgd dat ik altijd met plezier uitkeek naar de lessen”.
Meady v.d. Zwet: Geslaagd in 2 x op 5 november 2021
“Ik heb erg genoten van mijn tijd met Ron. Er hing altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen. Ron is een enthousiaste, gezellige en ook duidelijke rijinstructeur met zichtbaar veel ervaring. Hij gaat altijd zeer professioneel te werk en dit heeft mij natuurlijk geholpen om mijn rijbewijs te halen. New Drivers is een zeer fijne rijschool met persoonlijke aandacht voor jou zodat het doel: slagen voor je rijexamen, te behalen is. Ron maakt je niet alleen klaar voor het examen, hij zorgt er ook voor dat je met veel zelfvertrouwen achter het stuur kan zitten. Ron is een instructeur die je motiveert, steunt, inspireert, en vooral ook zelfvertrouwen geeft. Ik ga het lessen erg missen, maar natuurlijk ben ik ook erg blij en trots dat ik mijn examen heb gehaald. Dankuwel voor de leuke, gezellige en vooral leerzame tijd Ron”.
Mathias de Jong: Geslaagd in 1 x op 1 november 2021
“Ron is echt een hele goede rij-intructeur. Vond het fijn hoe hij met je meeleeft en echt goed ziet waar het fout gaat en daar verbeterd. Ook de manier waarop hij lesgeeft is gezellig en leuk. Echt een hele goeie leraar. Door dit kon ik in 15 lessen afrijden en heb ik in 1 x mijn rijbewijs gehaald! Echt een aanrader”.
Marlinde v.d. Berg: Geslaagd in 2 x op 27-10-2021
“Whoehoe, GESLAAGDD! Ik ga het rijden met Ron missen! Ik heb erg genoten van het rijlessen en had er altijd weer zin in. We konden gezellig kletsen en Ron was een duidelijke rijinstructeur. Hij heeft oog voor zijn leerlingen, dus als ik het even niet begreep wist Ron het mij ook altijd weer makkelijker uit te leggen en zo kreeg ik het toch onder de knie. Wil je ook een leuke en zeker leerzame tijd? Dan raad ik je zeker New Drivers aan!”
Judith v. Bueren: Geslaagd in 2 x op 14 oktober 2021
“Ik had geen betere keuze kunnen maken in het kiezen van een rijschool. Ron is goud waard! Welke bagage je ook meeneemt, Ron weet wel hoe hij je naar je rijbewijs kan brengen.  Wat een geduld, liefde en vooral plezier die hij in de lessen stopt maakt het dat je doorzet. Werkt een aanpak niet bij jou, dan kijkt Ron hoe wel gaat. Keer op keer met plezier in de auto bij Ron gestapt. En wat hebben wij al veel kilometers gemaakt. Van totaal geen gevoel voor het autorijden hebben naar mijn rijbewijs op zak! Ron is heel eerlijk, denkt met je mee, dat geeft vertrouwen en een drive om door te gaan. Waar we bij les 1 dachten dit wordt een 80 jaren plan, ben ik in 2 keer geslaagd!”
Noa van Westbroek: Geslaagd in 1 x op 7 september 2021
“Zeer fijne lessen gehad bij rijschool New Drivers. Ron was een hele goede coach tijdens het rijden en met veel ervaring. De sfeer was altijd gezellig en zijn manier van lesgeven geeft je veel zelfvertrouwen. Ron laat je goed zelf nadenken over situaties waardoor je goed zelfstandig leert autorijden. Ik ben heel blij dat ik deze rijschool heb gekozen.”
Jeroen Mook: Geslaagd op 6 september 2021
“Yes, geslaagd! Ik leerde dankzij Ronald dat rijden voor een heel groot deel ligt aan hoe zeker je in de auto bent. Het is een soort fundament, als je al onzeker in de auto zit maakt het niet meer uit hoe vaak je in je spiegels kijkt of op tijd remt, het zal sowieso fout gaan. In dit gebied ligt ook meteen Ronald’s talenten: je meer zekerheid geven over je eigen rijden. Dit doet Ronald doordat hij heel goed kan uitleggen, doordat hij zijn manier van lesgeven aan iedere leerling aanpast maar vooral doordat hij op een degelijke manier jouw foute en goede punten benoemt. Nieuwe leerlingen hoeven verder niet bang te zijn dat de rijles saai is, Ronald is altijd wel in voor een praatje en een grapje. Als laatste wil ik zeggen dat niemand bij Ronald een traditionele ‘klant’ is. Natuurlijk moet je betalen voor de lessen, maar Ronald heeft het beste voor met iedere leerling… Jouw slagen is ook zijn geluk!”
Anouck Dekker: Geslaagd op 26 augustus 2021
“Ik heb mijn rijlessen altijd heel leuk gevonden. Ron legt alles heel duidelijk uit en denkt ook echt met je mee omdat hij altijd het beste voor zijn leerlingen wil. Hij doet altijd heel erg zijn best om je op je gemak te stellen als het niet zo goed gaat, dat heeft mij echt veel zelfvertrouwen gegeven. Ron heeft in de auto een klein whiteboard waar hij verkeerssituaties op tekent om jou een goed beeld te geven van wat jij moet doen als bestuurder. Dat vond ik altijd heel erg fijn zodat ik zelf goed kon zien hoe het moest. Hij kon goed aanvoelen wanneer hij duidelijk en streng moest zijn maar ook wanneer hij een grapje kon maken. Wat ik altijd fijn vond is dat hij altijd naar je luistert. Ik kan New Drivers echt aanraden! Mocht je nog een rijbewijs willen, ga dan hier aan de slag!”
Iris de Bruijne: Geslaagd op 21 juli 2021
“Ik heb met veel plezier bij Ron mijn rijlessen gevolgd! Ondanks dat het soms niet helemaal lukte, wist Ron mij weer op een positieve manier te motiveren en te helpen. Het was altijd gezellig in de auto en ik keek er elke keer weer naar uit om nieuwe dingen te leren. Ik raad iedereen aan om bij New Drivers te gaan lessen voor een leuke en leerzame ervaring!”
Rixt de Boer: Geslaagd in 1 x op 21 juni 2021
“Ik heb de lessen bij New Drivers altijd erg leuk gevonden, omdat er altijd een leuke en leerzame sfeer hing. Ron zegt waar het op staat en zorgde er op hetzelfde moment voor dat ik vertrouwen in mijzelf hield, waardoor ik naar mijn idee alles zo snel mogelijk leerde. Daarnaast vond ik het erg fijn dat de lessen erg persoonlijk waren doordat de rijschool niet al te groot is. Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs snel heb kunnen halen, maar aan de andere kant ga ik de lessen met Ron zeker missen!”
Liene van Veen: Geslaagd in 1x op 9 juni 2021
“Mijn rijlessen bij New Drivers heb ik als erg fijn ervaren. Na de proefles was ik al helemaal enthousiast geworden en had ik meteen zin om te beginnen met mijn rijopleiding. Ron vind ik een fijne instructeur omdat hij erg meedenkend is. Hij wil graag het beste voor zijn leerlingen en dat merk je goed tijdens de lessen. Als ik een keer een les had die iets minder goed ging stelde Ron mij om mijn gemak zorgde hij ervoor dat ik weer vertrouwen in mezelf kreeg. Met als resultaat dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn praktijk examen! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Ron!”
Mila Muijselaar: Geslaagd in 1x op 4 juni 2021
“Ik zou New Drivers aan iedereen aanraden. Ron is een erg enthousiaste, duidelijke en gezellige instructeur. Tijdens de lessen is er altijd volle aandacht voor je en legt hij alles met rust en aandacht uit. De lessen zijn ook afgesteld op jouw tempo en kunnen. Daarnaast was het altijd erg gezellig! Ron weet goed wanneer die streng moet zijn of een grap kan maken. Verder stelde hij me altijd gerust wanneer ik in de stress raakte, en gaf hij mij het vertrouwen in mijzelf die ik nodig had. Ik heb het een erg leuke en leerzame tijd gevonden bij New Drivers!”
Ashley Yassin: Geslaagd op 26 mei 2021
“Ik kan lessen bij Ron iedereen aanraden. Hij neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Bij mij heeft hij een hoop geduld moeten hebben, maar desondanks is hij altijd in mij blijven geloven. Ron bedankt voor alles en je bent een topper!”
Alyssa v.d. Wal: Geslaagd in 1 x op 20 mei 2021
“Ik kan rijschool New Drivers voor iedereen aanraden! Ik heb hele leuke lessen gehad met Ron! Hij was altijd heel duidelijk en dat was heel fijn. Hij nam de tijd voor je en respecteerde je als je iets moeilijk vond! ik heb heerlijke lessen bij hem gereden!!! Dus ik raad New Drivers zeker voor iedereen aan! Succes voor de mensen die nog moeten en veel plezier met jullie leuke lessen!!”
Just Hogenelst: Geslaagd in 1 x op 29 maart 2021
“Bij Ron in de auto leer je op een erg fijne manier auto rijden. Tijdens de lessen is er altijd volle aandacht voor je en je leert hoe je veilig op de weg rijdt. Ron zorgt ervoor dat je je steeds zekerder gaat voelen in de auto. Als je iets niet snapt of als iets niet lukt, dan legt Ron het gewoon nog een keer uit of probeer je het gewoon nog een keer. Hierdoor krijg je een rustig gevoel en lukt het uiteindelijk gewoon altijd. Ik heb een fantastische tijd gehad bij Ron en ben super blij met mijn rijbewijs.”
Jens van Os: Geslaagd in 2 x op 17 maart 2021
“Hé jij daar! Als je dit leest en je hebt nog geen rijbewijs zou ik gelijk maar ff Ron bellen. Ik ben een paar dagen geleden geslaagd voor mijn rijexamen en ik kan je vertellen dat rijden bij deze man heel prettig is. Hij leert je van alles in de auto en hij corrigeert en geeft je op een hele fijne manier tips en tricks die je kan gebruiken tijdens het rijden. Daarnaast was het altijd super gezellig en verveelde je je geen moment met hem naast je in de auto. Ron, bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor mij qua de lessen en rondom het rijexamen.”
Nomi Möhle: Geslaagd in 1 x op 9 december 2020
“Ik ben Nomi Möhle en ik heb op mijn 17e verjaardag in 1x mijn rijbewijs gehaald bij New Drivers. Ik vond het erg leuk om met Ron te leren autorijden. Het is heel fijn om met Ron de weg op te gaan en alles te leren van autorijden. Hij legt goed uit en het is altijd gezellig. Ik keek iedere week uit naar mijn les. Ik heb heel erg goed les gehad en daarom ben ik in 1x geslaagd. Ik kan daarom ook iedereen New Drivers aanbevelen. Ik wens iedereen die nog bij New Drivers rijd of gaat rijden succes. Het is de beste en fijnste leraar die je kan treffen”.
Colin Hendriksz: Geslaagd in 2 x op 2 december 2020
“Helaas heeft mijn rijopleiding verschillende keren stil gelegen, maar ik vond de lessen met Ron erg fijn! Ondanks dat ik niet de makkelijkste was en weer is geïrriteerd raakte op mezelf, heb ik toch dankzij Ron me rijexamen gehaald!! Dankjewel Ron voor alle hulp en vertrouwen.
Dikke SO (Shoutout) naar jou😎”
Danny v.d. Zijden: In 1 x geslaagd op 16 november 2020
“Vanwege mijn werk was het zaak om snel mijn rijbewijs te halen. Ik heb eerst lessen in de automaat gevolgd bij Richard en daarna de puntjes op de i gezet in de schakelauto van Ron. Bij New Drivers heb ik korte tijd veel geleerd en kon met vertrouwen het examen ingaan. Resultaat….in 1 x keer geslaagd. Ik ben er erg blij mee en mijn werkgever natuurlijk ook.”
Wessel Verdouw: In 1 x keer geslaagd op 9 november 2020
“New Drivers is een zeer goede rijschool. Ron is een hele vriendelijke en gezellige man en hij kan ook heel goed uitleggen over hoe je moet handelen in het verkeer. De communicatie met Ron verliep altijd goed en duidelijk. Ook is het erg fijn dat je anderhalf uur per les hebt zodat je goed de tijd hebt om alles te leren. Rijlessen volgen bij New Drivers raad ik iedereen zeker aan”.
Facebook comment ouders Wessel: “Ronald, dank voor je goede begeleiding! We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de lessen en de communicatie eromheen! Dank!”
Vera Koster: Geslaagd op 5 november 2020
Vera heeft eerder bij andere rijscholen gelest en is overgestapt.
“Bij autorijschool New Drivers leert Ron je niet alleen autorijden op een fijne en effectieve manier, het is daarnaast ook erg gezellig om samen met Ron te rijden en de lessen voelen daardoor vertrouwd en fijn. De lessen waren fijn opgebouwd, met een logische volgorde waarin je de verschillende handelingen leert en zo goed als elke les een andere route ter voorbereiding op het examen. Nadat ik mijn examen gehaald had was Ron haast blijer dan ikzelf :). Als je voor New Drivers kiest zal je er geen spijt van krijgen, en de rijlessen vormen een tijd waar ik met plezier op terug kijk”.
Tijn de Pleijt: In 1 x geslaagd op 2 november 2020
“Rijlessen volgen bij New Drivers kan ik van harte aanbevelen! Ron werkt met een stappenplan/schema waarin je elke week kan zien op werk niveau je zit. Dit ging aan het begin erg goed. Maar toen ik een stukje verder was met de rijlessen werd het lastiger en had ik er moeite mee. Ron heeft me hiermee goed kunnen helpen en onder andere hierdoor ben ik in 1x geslaagd!”
Tháo Nguyen: Geslaagd 6 oktober 2020
“A very good driving school with the option of both gear shifting and automatic driving lessons. I have driven with Ronald and Richard. They both are very lovely and fantastic.
Have learned a lot of tips which I have never been taught before at other school.
Very punctual and try to help student with all of the questions.
He also gives extra miles to make sure he can get rid of me after the exam 😄.
And yeah, I passed.
Big recommended!”
Hanne Gielliet: In 1 x geslaagd 2 oktober 2020
“Toen ik voor het eerst bij Ron in de auto stapte, was ik erg aan het stressen. Ik was erg bang dat ik iets verkeerd zou doen. Gelukkig stelde Ron me gerust. Hij zei: “Hanne, je doet alleen maar dingen waarvan ik weet dat je ze kunt. Er kan niks gebeuren.” Dit is een zin die hij in veel van mijn lessen heeft moeten herhalen. Maar deze uitspraak schepte wel vertrouwen. Hierdoor ging ik dingen tóch proberen, ondanks dat ze spannend waren. Door Ron kan ik nu met zekerheid autorijden. Wat ik ook erg prettig vond aan Ron, is dat hij de lessen aanpast naar hoe jij het wil. Natuurlijk heeft hij verstand van wat de juiste manier is, maar hij staat open voor suggesties en nieuwe ideeën. Wil jij een les alleen maar inparkeren oefenen? Prima! Wil je liever niet praten in de auto? Prima! Er worden verschillende manieren toegepast om je iets te leren, wat ik zelf heel prettig vond. Ron is super geduldig. Het was altijd gezellig in de auto en we hebben veel kunnen lachen.
Voor mijn rijexamen was ik ook weer erg aan het stressen. Ook toen zei Ron weer: “Hanne, je doet alleen dingen waarvan ik weet dat je ze kunt.” En uiteindelijk kon ik het ook. De stress was overbodig, want ik ben in één keer geslaagd! Ik ben erg blij dat mijn rijles er eindelijk op zit, maar ik ga de lessen wel missen, want Ron is gewoon een super goede rijinstructeur!”
Jonne Noorland: Geslaagd 29 september 2020
“New Drivers is een rijschool die ik van harte kan aanbevelen. De tijd die ik met Ron in de auto heb doorgebracht was echt fantastisch. Aan het begin was het allemaal wel een beetje wennen, maar Ron heeft altijd de tijd genomen genomen om mij alles zo goed mogelijk uit te leggen. Hij geeft zijn lessen op een uiterst enthousiaste, leerzame en leuke manier. We hebben veel gepraat en gelachen. Al met al was het een hele fijne tijd!”
Jelmer v.d. Giessen: Geslaagd 29 september 2020
“Zeer goede rijschool. Echt een aanrader! Hij heeft mij (en ook anderen) enorm goed geholpen om veilig deel te nemen aan het verkeer. Ik vind het zelf altijd belangrijk om iemand naast je te hebben waarmee je het leuk/gezellig kan hebben. En gelukkig is dat bij New Drivers zeker zo! Lees je nou mijn review en ben je op zoek naar een rijschool, neem een proefles en ervaar het zelf!”
Jelmer van de Giessen
Pepijn Oosten: Geslaagd 18 augustus 2020
“Ik heb met plezier rijles gehad bij New Drivers en deze maand mijn rijbewijs gehaald. Wat voor mij belangrijk was toen ik begon met lessen dat de rij instructeur rustig en geduldig zou zijn en die eigenschappen heeft Ron. Hij is rustig neemt de tijd en legt alles goed uit. Wat ik erg fijn vond dat de lessen 1 1/2 duren en je haalt geen anderen leerling op je hebt echt 1 1/2  uur les. Ik vind dat ik goed heb leren rijden voelde mij  zeker van toen ik deze maand alleen ging rijden. Dus wil je goed leren rijden meld je aan bij New Drivers”.
Sem Möhle: In 1 x geslaagd 5 augustus 2020
“YES, ik ben in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs. En dat komt zeer zeker door de fijne en hele goede rijlessen van Ron van New Drivers. Het begon met een introductie les waarin je kijkt of het klikt en Ron maakt een inschatting hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Het klikt en we gaan van start. Het is fijn en relaxed bij Ron in de auto. Ron legt goed en rustig uit en het is ook heel goed geregeld. Je hoeft nooit iemand op te halen of thuis te brengen. Je hebt dus alle tijd voor jezelf. Helaas kwamen mijn lessen stil te liggen door de corona crisis. Maar eenmaal weer begonnen pakte ik het snel weer op en zorgde Ron dat ik snel kon afrijden. Met als resultaat: GESLAAGD IN 1X. Nu rijdt mijn zusje ook bij New Drivers en wie weet jij straks ook. Ik ben heel tevreden, Sem”.
Anouska Zwanenburg: In 1 x geslaagd 4 augustus 2020
“Ik kan iedereen aanbevelen om hun rijopleiding te gaan doen bij New Drivers. Ron is een hele fijne rijinstructeur en is erg betrokken. Hij neemt ruim de tijd voor je en het is fijn dat de les begint en eindigt bij jou thuis. Ik heb heel veel geleerd in mijn tijd bij New Drivers. Ron probeerde mij ook altijd rustig en zelfverzekerd achter het stuur te laten zitten. Hij heeft passie voor zijn vak en zorgt dat je er het beste uithaalt. En nu ben ik in één keer geslaagd! Ik kijk terug op een gezellige en een hele leerzame tijd bij New Drivers”.
Emma Becker: In 1 x geslaagd 17 juli 2020
“Als ik terugkijk op mijn rijopleiding kan ik alleen maar positief zijn! Vanaf de kennismaking bij ons thuis merkte ik Ron’s enthousiasme voor het lesgeven. Hij past de rijles aan naar jou als persoon met jouw tempo en aandachtspunten. Hoewel ik het autorijden niet altijd even makkelijk vond, zorgde Ron ervoor dat ik met plezier en zelfvertrouwen ben gaan rijden en in 1x ben geslaagd!” 
Lars v.d. Werken: Geslaagd 3 juni 2020
Na 4 maanden, wegens vakantie en Corona maatregelen, is Lars de eerste die weer examen kon doen. Met een prachtig resultaat: GESLAAGD. Lees onder lees je de review van Lars.
“Mijn ervaring met New Drivers: Hele fijne ervaring, vooral complimenten naar Ron de rij-instructeur. Door zijn beleid van maar één leerling in de auto, kan hij alle aandacht geven aan jou, en hij is altijd in voor een geintje maar kan je er ook goed op wijzen als je iets fout doet. Hierdoor vliegt de tijd en heb je voor je het weet ook je rijbewijs”.
Axel Nieuwland: Geslaagd 22 januari 2020
“New Drivers is een rijschool die ik van harte kan aanraden, dankzij de vrolijke en ervaren rij-instructeurs R&R (Ron & Richard). R&R hebben mij met goede humor helpen slagen. Beide instructeurs geven goede tips en trucs om je snel op weg te helpen en zullen je meer dan genoeg tijd geven om elke stap van het rijproces onder de knie te krijgen, daarnaast heb ik borden vol gelachen en genoten van elke les met R&R, en ik denk dat je geen betere rijschool dan deze kan vinden”.
Daniëlle Schüller: Geslaagd in 2 x op 17 januari 2020
“New Drivers is een rijschool die mij ontzettend goed op weg heeft geholpen naar mijn rijbewijs. De rijlessen waren afgesteld op mijn eigen tempo en mijn eigen kunnen. Ron steekt veel tijd en energie in zijn leerlingen, wat hem een hele fijne rij-instructeur maakt.
Het grote voordeel van New Drivers vond ik dat de gehele rijtijd voor mezelf was en ik niemand anders hoefde op te halen of thuis te brengen. Vaak genoeg heeft Ron tegen mij gezegd, als er iets verkeerd ging en ik kritisch keek naar mezelf, “Ga nou jezelf niet beoordelen, dat doen anderen wel voor je”. Met die woorden in mijn achterhoofd heb ik mijn examen gedaan en mijn rijbewijs gehaald.
New Drivers een aanrader dus!”
Celine Luijendijk: Geslaagd 17 december 2019
“Met veel inzet en energie voor zijn leerlingen is Ron een ontzettend fijne rijinstructeur. Iedere les is leerzaam met duidelijke instructies. Ook is het altijd gezellig in de auto, maar ook serieus en strikt wanneer dat nodig is. Het is ontzettend fijn dat je geen andere leerlingen hoeft op te halen, zodat er in de lessen alle aandacht voor jou is. Al vanaf moment 1 wordt je op je gemak gesteld en iedere les bouw je aan steeds meer vertrouwen richting het examen. Ik wil deze rijschool iedereen aanbevelen!”
Edin Bećirovski: Geslaagd 11 december 2019
“New Drivers heeft mij goed op weg geholpen naar mijn rijbewijs. Ik ben tevreden over de manier waarop er les wordt gegeven. Ron past zich goed aan, zodat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen. Af en toe kan hij strikt zijn, maar dat is goed bedoeld om snel jouw fouten te verbeteren. Op die manier blijft die fout goed bij je en zal je die de volgende keer geheid onthouden. Hij weet wanneer die streng moet zijn en wanneer die een grap kan maken. Verder is het fijn dat je geen leerlingen hoeft op te halen op het einde van je lessen, je wordt alleen opgehaald en teruggebracht”.
Lara Keesmaat: Geslaagd in 1x op 10 december 2019
“Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik bij New Drivers heb gehad.
De lesauto is erg fijn om in te leren rijden en heeft veel moderne extraatjes.
Ook is Ron, de rij-instructeur, erg fijn om les van te krijgen. Hij blijft rustig, stelt je op gemak en is gezellig. Daarnaast is het super fijn dat je niemand op hoeft te halen, de lestijd is volledig voor jezelf. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor New Drivers”.
Elvira de Bruin: Geslaagd 20 november 2019
“Nadat mijn Rijinstructeur ermee stopte heeft hij mij Ron aanbevolen. Je merkt dat hij heel ervaren is. Ron legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Hij geeft goede tips en feedback. Doordat je geen andere leerling hoeft te brengen en op te halen heb je extra tijd over en dat is erg fijn!”
Ivar Sip: geslaagd 7 november 2019
“Ron geeft je tijdens het rijden erg veel aandacht en heeft alles in de gaten. Wat jij verkeerd doet of simpelweg niet helemaal mooi, weet hij goed om te zetten in concrete tips en tricks waar je veel aan hebt. Soms vindt hij het ook fijn om je te laten schrikken als je een verkeerd straatje inrijdt of een stopbord mist, maar daarna vergeet je die plek nooit meer! Ron heeft me ontzettend veel geleerd en is super goed in wat hij doet. New Drivers is voor mij zeker de juiste keuze geweest bij het zoeken van een rijopleiding en ik wil Ron hartstikke bedanken voor de persoonlijke aandacht en (levens)lessen!”
Wessel Nieuwveld: geslaagd in 1x op 1 oktober 2019 (op zijn 17de verjaardag)
“Ik vond new drivers een fijne rijschool, vooral was het fijn dat je anderhalf uur alleen reed, je kreeg dus alle aandacht en hoefde niemand op te halen. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.”
Vincent van Haaren: geslaagd 24 september 2019
“Nadat mijn eerste rijinstructeur helaas besloot om te stoppen met het geven van rijlessen, moest ik op zoek naar een andere rijschool. Hij beval New Drivers aan, wat heel goed uitpakte. Naast Ron in de auto zitten was ontzettend leuk en leerzaam. Tijdens mijn tweede examenpoging was ik zo nerveus dat het stuur bijna trilde in mijn handen. Ik was bang om alles fout te doen en mijn zelfvertrouwen had na de eerste keer wel een klein deukje opgelopen… Ik hoor Ron nu nog steeds zeggen bij alles: “Ga nou niet jezelf beoordelen, dat doen anderen wel voor je. Zorg gewoon dat je lekker rijdt.” Met die uitspraak nog altijd in mijn hoofd en een rijbewijs op zak kan ik over Ron niets anders zeggen dan dat het een aardige man is en natuurlijk een geweldige rijinstructeur!”
Allard v.d. Kamp: geslaagd in 2 x op 19 augustus 2019
“Ik ben na mijn eerste keer zakken overgestapt van rijschool omdat mijn orginele instructeur ermee stopte. Die heeft mij Ron aangeraden. Ik vind Ron een prettige en rustige man in de auto. Ik vond het zelf erg fijn dat hij altijd ruim de tijd nam voor de lessen waardoor je zeker waar hebt voor je geld. Verder wilt Ron net zo graag dat je slaagt als dat je dat zelf wilt”.
Tom Arnold: geslaagd in 1x op 14 augustus 2019
“Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij de rijschool New Drivers. Je leert hoop in korte tijd en er is veel afgestemd op persoonlijke wensen”.
Sam van Wijk: geslaagd op 26 juli 2019
“Ik heb een hele fijne tijd gehad bij New Drivers. Tijdens de lessen krijg je alle aandacht, je vooruitgang wordt samen met jou bijgehouden en je hoeft je ook geen zorgen te maken over andere leerlingen, de les begint en eindigt bij je eigen huis. Tijdens het rijden wordt je erg serieus genomen en krijg je de ruimte om fouten te maken. Er hangt altijd een goede sfeer in de auto, ik voelde mij op mijn gemak en kon ook nog goede gesprekken voeren met de rijinstructeur. Ik zou New Drivers zeker aanraden!”

Mei: Wegens mijn vakantie geen examens

Kim Hogenelst: geslaagd in 1x op 17 april 2019
“Ik vond New Drivers een hele fijne rijschool. Ik voelde me snel op mijn gemak en kreeg steeds meer plezier in het rijden. Het is echt een voordeel dat je de volle lestijd met jou les bezig bent en niemand hoeft op te halen of thuis te brengen. Je leert veel in de lessen, maar ook dat het niet erg is om fouten te maken. Hierdoor zit je met meer zelfvertrouwen in de auto. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ik kan met trost zeggen dat ik in één keer ben geslaagd”. 
Amadou: Geslaagd in 2 x op 10 April 2019
“As a new-comer in The Netherlands, I didn’t have any clue about the situation on the traffic in The Netherlands. New Drivers, whom I happened to see online, gave me that opportunity to get involved in many positive ways and I finally have my driving license without any difficulty during the driving process. Ron, who was my conductor, is a very talented and humble man. He is very experienced at all levels when it comes to driving cars and helping out people have their driving license at ease is his target. I am very lucky to have met him. 
I finally have my driving licence in my hands.  Which feels very comfortable”. 
Robin v. Mannekes: Geslaagd op 4 april 2019
“Mijn ervaring met New Drivers: De kwaliteit van de rijlessen zijn heel goed, er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles eerst te bespreken. Vervolgens wordt je ontzettend op je gemak gesteld zodat je met zelfvertrouwen gaat rijden. De lessen draaien echt om jou en om niemand anders. Je hoeft niemand op te halen of thuis te brengen zodat de volledige lestijd aan jou besteedt wordt. Alles mag gevraagd worden en niets is gek. De lessen zijn zeker heel serieus maar er is ook ruimte voor een grap of een praatje. Je wordt serieus genomen en je wordt klaargestoomd voor je examen. Ik kan iedereen aanraden om bij New Drivers te gaan lessen”.
Stefan van Gemeren: Geslaagd in 2 x op 1 april 2019
“Top rijschool. Instructeur legt alles duidelijk en rustig uit. Erg leerzaam en veel aangehad”. 👍🏻