Reviews

New Drivers is na de zomer in 2018 begonnen met het opleiden van de eerste leerlingen. Hieronder tref je een overzicht van de geslaagden en hun ervaringen. New Drivers wenst hen allen veel veilige kilometers en veel rijplezier toe. De gerealiseerde slagingspercentages van New Drivers staan hieronder vermeld. Deze worden elk kwartaal ge-update.

Omdat inzicht in het slagingspercentage van de rijschool die jij kiest een goede graadmeter is voor de kwaliteit van de opleiding, geef ik hier transparant de resultaten van New Drivers aan.
(bron: CBR klik hier en vul New Drivers in of een andere autorijschool)

15-10-2021: New Drivers heeft een slagingspercentage over de afgelopen 12 maanden van 49,0%.
Hiervan zijn 59% in 1 x geslaagd in Gouda en 100% in Zoetermeer. Tezamen is dat 61%.
Ik ben erg trots op mijn leerlingen die dit slagingspercentage hebben gerealiseerd.

Het slagingspercentage vanaf de start in 2018 bij New Drivers is:
48,8% van alle New Drivers slaagt bij het 1ste rijexamen en 70,0% slaagt binnen 2 x

Ter info: het huidige slagingspercentage van de examenlocaties zijn:
CBR Gouda: 51%, CBR Zoetermeer: 46%, CBR Rijswijk: 42%, en CBR Rotterdam: 34% (bron: CBR).

Meady v.d. Zwet: Geslaagd in 2 x op 5 november 2021
“Ik heb erg genoten van mijn tijd met Ron. Er hing altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen. Ron is een enthousiaste, gezellige en ook duidelijke rijinstructeur met zichtbaar veel ervaring. Hij gaat altijd zeer professioneel te werk en dit heeft mij natuurlijk geholpen om mijn rijbewijs te halen. New Drivers is een zeer fijne rijschool met persoonlijke aandacht voor jou zodat het doel: slagen voor je rijexamen, te behalen is. Ron maakt je niet alleen klaar voor het examen, hij zorgt er ook voor dat je met veel zelfvertrouwen achter het stuur kan zitten. Ron is een instructeur die je motiveert, steunt, inspireert, en vooral ook zelfvertrouwen geeft. Ik ga het lessen erg missen, maar natuurlijk ben ik ook erg blij en trots dat ik mijn examen heb gehaald. Dankuwel voor de leuke, gezellige en vooral leerzame tijd Ron”.
Mathias de Jong: Geslaagd in 1 x op 1 november 2021
“Ron is echt een hele goede rij-intructeur. Vond het fijn hoe hij met je meeleeft en echt goed ziet waar het fout gaat en daar verbeterd. Ook de manier waarop hij lesgeeft is gezellig en leuk. Echt een hele goeie leraar. Door dit kon ik in 15 lessen afrijden en heb ik in 1 x mijn rijbewijs gehaald! Echt een aanrader”.
Charlotte Nieuwveld: Vrijstelling verdiend bij de Tussentijdse Toets op 27-10-2021
Marlinde v.d. Berg: Geslaagd in 2 x op 27-10-2021
“Whoehoe, GESLAAGDD! Ik ga het rijden met Ron missen! Ik heb erg genoten van het rijlessen en had er altijd weer zin in. We konden gezellig kletsen en Ron was een duidelijke rijinstructeur. Hij heeft oog voor zijn leerlingen, dus als ik het even niet begreep wist Ron het mij ook altijd weer makkelijker uit te leggen en zo kreeg ik het toch onder de knie. Wil je ook een leuke en zeker leerzame tijd? Dan raad ik je zeker New Drivers aan!”
Judith v. Bueren: Geslaagd in 2 x op 14 oktober 2021
“Ik had geen betere keuze kunnen maken in het kiezen van een rijschool. Ron is goud waard! Welke bagage je ook meeneemt, Ron weet wel hoe hij je naar je rijbewijs kan brengen.  Wat een geduld, liefde en vooral plezier die hij in de lessen stopt maakt het dat je doorzet. Werkt een aanpak niet bij jou, dan kijkt Ron hoe wel gaat. Keer op keer met plezier in de auto bij Ron gestapt. En wat hebben wij al veel kilometers gemaakt. Van totaal geen gevoel voor het autorijden hebben naar mijn rijbewijs op zak! Ron is heel eerlijk, denkt met je mee, dat geeft vertrouwen en een drive om door te gaan. Waar we bij les 1 dachten dit wordt een 80 jaren plan, ben ik in 2 keer geslaagd!”
Noa van Westbroek: Geslaagd in 1 x op 7 september 2021
“Zeer fijne lessen gehad bij rijschool New Drivers. Ron was een hele goede coach tijdens het rijden en met veel ervaring. De sfeer was altijd gezellig en zijn manier van lesgeven geeft je veel zelfvertrouwen. Ron laat je goed zelf nadenken over situaties waardoor je goed zelfstandig leert autorijden. Ik ben heel blij dat ik deze rijschool heb gekozen.”
Jeroen Mook: Geslaagd op 6 september 2021
“Yes, geslaagd! Ik leerde dankzij Ronald dat rijden voor een heel groot deel ligt aan hoe zeker je in de auto bent. Het is een soort fundament, als je al onzeker in de auto zit maakt het niet meer uit hoe vaak je in je spiegels kijkt of op tijd remt, het zal sowieso fout gaan. In dit gebied ligt ook meteen Ronald’s talenten: je meer zekerheid geven over je eigen rijden. Dit doet Ronald doordat hij heel goed kan uitleggen, doordat hij zijn manier van lesgeven aan iedere leerling aanpast maar vooral doordat hij op een degelijke manier jouw foute en goede punten benoemt. Nieuwe leerlingen hoeven verder niet bang te zijn dat de rijles saai is, Ronald is altijd wel in voor een praatje en een grapje. Als laatste wil ik zeggen dat niemand bij Ronald een traditionele ‘klant’ is. Natuurlijk moet je betalen voor de lessen, maar Ronald heeft het beste voor met iedere leerling… Jouw slagen is ook zijn geluk!”
Anouck Dekker: Geslaagd op 26 augustus 2021
“Ik heb mijn rijlessen altijd heel leuk gevonden. Ron legt alles heel duidelijk uit en denkt ook echt met je mee omdat hij altijd het beste voor zijn leerlingen wil. Hij doet altijd heel erg zijn best om je op je gemak te stellen als het niet zo goed gaat, dat heeft mij echt veel zelfvertrouwen gegeven. Ron heeft in de auto een klein whiteboard waar hij verkeerssituaties op tekent om jou een goed beeld te geven van wat jij moet doen als bestuurder. Dat vond ik altijd heel erg fijn zodat ik zelf goed kon zien hoe het moest. Hij kon goed aanvoelen wanneer hij duidelijk en streng moest zijn maar ook wanneer hij een grapje kon maken. Wat ik altijd fijn vond is dat hij altijd naar je luistert. Ik kan New Drivers echt aanraden! Mocht je nog een rijbewijs willen, ga dan hier aan de slag!”
Iris de Bruijne: Geslaagd op 21 juli 2021
“Ik heb met veel plezier bij Ron mijn rijlessen gevolgd! Ondanks dat het soms niet helemaal lukte, wist Ron mij weer op een positieve manier te motiveren en te helpen. Het was altijd gezellig in de auto en ik keek er elke keer weer naar uit om nieuwe dingen te leren. Ik raad iedereen aan om bij New Drivers te gaan lessen voor een leuke en leerzame ervaring!”
Rixt de Boer: Geslaagd in 1 x op 21 juni 2021
“Ik heb de lessen bij New Drivers altijd erg leuk gevonden, omdat er altijd een leuke en leerzame sfeer hing. Ron zegt waar het op staat en zorgde er op hetzelfde moment voor dat ik vertrouwen in mijzelf hield, waardoor ik naar mijn idee alles zo snel mogelijk leerde. Daarnaast vond ik het erg fijn dat de lessen erg persoonlijk waren doordat de rijschool niet al te groot is. Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs snel heb kunnen halen, maar aan de andere kant ga ik de lessen met Ron zeker missen!”
Liene van Veen: Geslaagd in 1x op 9 juni 2021
“Mijn rijlessen bij New Drivers heb ik als erg fijn ervaren. Na de proefles was ik al helemaal enthousiast geworden en had ik meteen zin om te beginnen met mijn rijopleiding. Ron vind ik een fijne instructeur omdat hij erg meedenkend is. Hij wil graag het beste voor zijn leerlingen en dat merk je goed tijdens de lessen. Als ik een keer een les had die iets minder goed ging stelde Ron mij om mijn gemak zorgde hij ervoor dat ik weer vertrouwen in mezelf kreeg. Met als resultaat dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn praktijk examen! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Ron!”
Mila Muijselaar: Geslaagd in 1x op 4 juni 2021
“Ik zou New Drivers aan iedereen aanraden. Ron is een erg enthousiaste, duidelijke en gezellige instructeur. Tijdens de lessen is er altijd volle aandacht voor je en legt hij alles met rust en aandacht uit. De lessen zijn ook afgesteld op jouw tempo en kunnen. Daarnaast was het altijd erg gezellig! Ron weet goed wanneer die streng moet zijn of een grap kan maken. Verder stelde hij me altijd gerust wanneer ik in de stress raakte, en gaf hij mij het vertrouwen in mijzelf die ik nodig had. Ik heb het een erg leuke en leerzame tijd gevonden bij New Drivers!”
Merel Brinksma: TTT – Vrijstelling Bijzondere Verrichtingen 29 mei 2021
Ashley Yassin: Geslaagd op 26 mei 2021
“Ik kan lessen bij Ron iedereen aanraden. Hij neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Bij mij heeft hij een hoop geduld moeten hebben, maar desondanks is hij altijd in mij blijven geloven. Ron bedankt voor alles en je bent een topper!”
Alyssa v.d. Wal: Geslaagd in 1 x op 20 mei 2021
“Ik kan rijschool New Drivers voor iedereen aanraden! Ik heb hele leuke lessen gehad met Ron! Hij was altijd heel duidelijk en dat was heel fijn. Hij nam de tijd voor je en respecteerde je als je iets moeilijk vond! ik heb heerlijke lessen bij hem gereden!!! Dus ik raad New Drivers zeker voor iedereen aan! Succes voor de mensen die nog moeten en veel plezier met jullie leuke lessen!!”
Just Hogenelst: Geslaagd in 1 x op 29 maart 2021
“Bij Ron in de auto leer je op een erg fijne manier auto rijden. Tijdens de lessen is er altijd volle aandacht voor je en je leert hoe je veilig op de weg rijdt. Ron zorgt ervoor dat je je steeds zekerder gaat voelen in de auto. Als je iets niet snapt of als iets niet lukt, dan legt Ron het gewoon nog een keer uit of probeer je het gewoon nog een keer. Hierdoor krijg je een rustig gevoel en lukt het uiteindelijk gewoon altijd. Ik heb een fantastische tijd gehad bij Ron en ben super blij met mijn rijbewijs.”
Jens van Os: Geslaagd in 2 x op 17 maart 2021
“Hé jij daar! Als je dit leest en je hebt nog geen rijbewijs zou ik gelijk maar ff Ron bellen. Ik ben een paar dagen geleden geslaagd voor mijn rijexamen en ik kan je vertellen dat rijden bij deze man heel prettig is. Hij leert je van alles in de auto en hij corrigeert en geeft je op een hele fijne manier tips en tricks die je kan gebruiken tijdens het rijden. Daarnaast was het altijd super gezellig en verveelde je je geen moment met hem naast je in de auto. Ron, bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor mij qua de lessen en rondom het rijexamen.”
Nomi Möhle: Geslaagd in 1 x op 9 december 2020
“Ik ben Nomi Möhle en ik heb op mijn 17e verjaardag in 1x mijn rijbewijs gehaald bij New Drivers. Ik vond het erg leuk om met Ron te leren autorijden. Het is heel fijn om met Ron de weg op te gaan en alles te leren van autorijden. Hij legt goed uit en het is altijd gezellig. Ik keek iedere week uit naar mijn les. Ik heb heel erg goed les gehad en daarom ben ik in 1x geslaagd. Ik kan daarom ook iedereen New Drivers aanbevelen. Ik wens iedereen die nog bij New Drivers rijd of gaat rijden succes. Het is de beste en fijnste leraar die je kan treffen”.
Colin Hendriksz: Geslaagd in 2 x op 2 december 2020
“Helaas heeft mijn rijopleiding verschillende keren stil gelegen, maar ik vond de lessen met Ron erg fijn! Ondanks dat ik niet de makkelijkste was en weer is geïrriteerd raakte op mezelf, heb ik toch dankzij Ron me rijexamen gehaald!! Dankjewel Ron voor alle hulp en vertrouwen.
Dikke SO (Shoutout) naar jou😎”
Danny v.d. Zijden: In 1 x geslaagd op 16 november 2020
“Vanwege mijn werk was het zaak om snel mijn rijbewijs te halen. Ik heb eerst lessen in de automaat gevolgd bij Richard en daarna de puntjes op de i gezet in de schakelauto van Ron. Bij New Drivers heb ik korte tijd veel geleerd en kon met vertrouwen het examen ingaan. Resultaat….in 1 x keer geslaagd. Ik ben er erg blij mee en mijn werkgever natuurlijk ook.”
Wessel Verdouw: In 1 x keer geslaagd op 9 november 2020
“New Drivers is een zeer goede rijschool. Ron is een hele vriendelijke en gezellige man en hij kan ook heel goed uitleggen over hoe je moet handelen in het verkeer. De communicatie met Ron verliep altijd goed en duidelijk. Ook is het erg fijn dat je anderhalf uur per les hebt zodat je goed de tijd hebt om alles te leren. Rijlessen volgen bij New Drivers raad ik iedereen zeker aan”.
Facebook comment ouders Wessel: “Ronald, dank voor je goede begeleiding! We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de lessen en de communicatie eromheen! Dank!”
Vera Koster: Geslaagd op 5 november 2020
“Bij autorijschool New Drivers leert Ron je niet alleen autorijden op een fijne en effectieve manier, het is daarnaast ook erg gezellig om samen met Ron te rijden en de lessen voelen daardoor vertrouwd en fijn. De lessen waren fijn opgebouwd, met een logische volgorde waarin je de verschillende handelingen leert en zo goed als elke les een andere route ter voorbereiding op het examen. Nadat ik mijn examen gehaald had was Ron haast blijer dan ikzelf :). Als je voor New Drivers kiest zal je er geen spijt van krijgen, en de rijlessen vormen een tijd waar ik met plezier op terug kijk”.
Tijn de Pleijt: In 1 x geslaagd op 2 november 2020
“Rijlessen volgen bij New Drivers kan ik van harte aanbevelen! Ron werkt met een stappenplan/schema waarin je elke week kan zien op werk niveau je zit. Dit ging aan het begin erg goed. Maar toen ik een stukje verder was met de rijlessen werd het lastiger en had ik er moeite mee. Ron heeft me hiermee goed kunnen helpen en onder andere hierdoor ben ik in 1x geslaagd!”
Tháo Nguyen: Geslaagd 6 oktober 2020
“A very good driving school with the option of both gear shifting and automatic driving lessons. I have driven with Ronald and Richard. They both are very lovely and fantastic.
Have learned a lot of tips which I have never been taught before at other school.
Very punctual and try to help student with all of the questions.
He also gives extra miles to make sure he can get rid of me after the exam 😄.
And yeah, I passed.
Big recommended!”
Hanne Gielliet: In 1 x geslaagd 2 oktober 2020
“Toen ik voor het eerst bij Ron in de auto stapte, was ik erg aan het stressen. Ik was erg bang dat ik iets verkeerd zou doen. Gelukkig stelde Ron me gerust. Hij zei: “Hanne, je doet alleen maar dingen waarvan ik weet dat je ze kunt. Er kan niks gebeuren.” Dit is een zin die hij in veel van mijn lessen heeft moeten herhalen. Maar deze uitspraak schepte wel vertrouwen. Hierdoor ging ik dingen tóch proberen, ondanks dat ze spannend waren. Door Ron kan ik nu met zekerheid autorijden. Wat ik ook erg prettig vond aan Ron, is dat hij de lessen aanpast naar hoe jij het wil. Natuurlijk heeft hij verstand van wat de juiste manier is, maar hij staat open voor suggesties en nieuwe ideeën. Wil jij een les alleen maar inparkeren oefenen? Prima! Wil je liever niet praten in de auto? Prima! Er worden verschillende manieren toegepast om je iets te leren, wat ik zelf heel prettig vond. Ron is super geduldig. Het was altijd gezellig in de auto en we hebben veel kunnen lachen.
Voor mijn rijexamen was ik ook weer erg aan het stressen. Ook toen zei Ron weer: “Hanne, je doet alleen dingen waarvan ik weet dat je ze kunt.” En uiteindelijk kon ik het ook. De stress was overbodig, want ik ben in één keer geslaagd! Ik ben erg blij dat mijn rijles er eindelijk op zit, maar ik ga de lessen wel missen, want Ron is gewoon een super goede rijinstructeur!”
Jonne Noorland: Geslaagd 29 september 2020
“New Drivers is een rijschool die ik van harte kan aanbevelen. De tijd die ik met Ron in de auto heb doorgebracht was echt fantastisch. Aan het begin was het allemaal wel een beetje wennen, maar Ron heeft altijd de tijd genomen genomen om mij alles zo goed mogelijk uit te leggen. Hij geeft zijn lessen op een uiterst enthousiaste, leerzame en leuke manier. We hebben veel gepraat en gelachen. Al met al was het een hele fijne tijd!”
Jelmer v.d. Giessen: Geslaagd 29 september 2020
“Zeer goede rijschool. Echt een aanrader! Hij heeft mij (en ook anderen) enorm goed geholpen om veilig deel te nemen aan het verkeer. Ik vind het zelf altijd belangrijk om iemand naast je te hebben waarmee je het leuk/gezellig kan hebben. En gelukkig is dat bij New Drivers zeker zo! Lees je nou mijn review en ben je op zoek naar een rijschool, neem een proefles en ervaar het zelf!”
Jelmer van de Giessen
Pepijn Oosten: Geslaagd 18 augustus 2020
“Ik heb met plezier rijles gehad bij New Drivers en deze maand mijn rijbewijs gehaald. Wat voor mij belangrijk was toen ik begon met lessen dat de rij instructeur rustig en geduldig zou zijn en die eigenschappen heeft Ron. Hij is rustig neemt de tijd en legt alles goed uit. Wat ik erg fijn vond dat de lessen 1 1/2 duren en je haalt geen anderen leerling op je hebt echt 1 1/2  uur les. Ik vind dat ik goed heb leren rijden voelde mij  zeker van toen ik deze maand alleen ging rijden. Dus wil je goed leren rijden meld je aan bij New Drivers”.
Sem Möhle: In 1 x geslaagd 5 augustus 2020
“YES, ik ben in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs. En dat komt zeer zeker door de fijne en hele goede rijlessen van Ron van New Drivers. Het begon met een introductie les waarin je kijkt of het klikt en Ron maakt een inschatting hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Het klikt en we gaan van start. Het is fijn en relaxed bij Ron in de auto. Ron legt goed en rustig uit en het is ook heel goed geregeld. Je hoeft nooit iemand op te halen of thuis te brengen. Je hebt dus alle tijd voor jezelf. Helaas kwamen mijn lessen stil te liggen door de corona crisis. Maar eenmaal weer begonnen pakte ik het snel weer op en zorgde Ron dat ik snel kon afrijden. Met als resultaat: GESLAAGD IN 1X. Nu rijdt mijn zusje ook bij New Drivers en wie weet jij straks ook. Ik ben heel tevreden, Sem”.
Anouska Zwanenburg: In 1 x geslaagd 4 augustus 2020
“Ik kan iedereen aanbevelen om hun rijopleiding te gaan doen bij New Drivers. Ron is een hele fijne rijinstructeur en is erg betrokken. Hij neemt ruim de tijd voor je en het is fijn dat de les begint en eindigt bij jou thuis. Ik heb heel veel geleerd in mijn tijd bij New Drivers. Ron probeerde mij ook altijd rustig en zelfverzekerd achter het stuur te laten zitten. Hij heeft passie voor zijn vak en zorgt dat je er het beste uithaalt. En nu ben ik in één keer geslaagd! Ik kijk terug op een gezellige en een hele leerzame tijd bij New Drivers”.
Emma Becker: In 1 x geslaagd 17 juli 2020
“Als ik terugkijk op mijn rijopleiding kan ik alleen maar positief zijn! Vanaf de kennismaking bij ons thuis merkte ik Ron’s enthousiasme voor het lesgeven. Hij past de rijles aan naar jou als persoon met jouw tempo en aandachtspunten. Hoewel ik het autorijden niet altijd even makkelijk vond, zorgde Ron ervoor dat ik met plezier en zelfvertrouwen ben gaan rijden en in 1x ben geslaagd!” 
Lars v.d. Werken: Geslaagd 3 juni 2020
Na 4 maanden, wegens vakantie en Corona maatregelen, is Lars de eerste die weer examen kon doen. Met een prachtig resultaat: GESLAAGD. Lees onder lees je de review van Lars.
“Mijn ervaring met New Drivers: Hele fijne ervaring, vooral complimenten naar Ron de rij-instructeur. Door zijn beleid van maar één leerling in de auto, kan hij alle aandacht geven aan jou, en hij is altijd in voor een geintje maar kan je er ook goed op wijzen als je iets fout doet. Hierdoor vliegt de tijd en heb je voor je het weet ook je rijbewijs”.
Axel Nieuwland: Geslaagd 22 januari 2020
“New Drivers is een rijschool die ik van harte kan aanraden, dankzij de vrolijke en ervaren rij-instructeurs R&R (Ron & Richard). R&R hebben mij met goede humor helpen slagen. Beide instructeurs geven goede tips en trucs om je snel op weg te helpen en zullen je meer dan genoeg tijd geven om elke stap van het rijproces onder de knie te krijgen, daarnaast heb ik borden vol gelachen en genoten van elke les met R&R, en ik denk dat je geen betere rijschool dan deze kan vinden”.
Daniëlle Schüller: Geslaagd in 2 x op 17 januari 2020
“New Drivers is een rijschool die mij ontzettend goed op weg heeft geholpen naar mijn rijbewijs. De rijlessen waren afgesteld op mijn eigen tempo en mijn eigen kunnen. Ron steekt veel tijd en energie in zijn leerlingen, wat hem een hele fijne rij-instructeur maakt.
Het grote voordeel van New Drivers vond ik dat de gehele rijtijd voor mezelf was en ik niemand anders hoefde op te halen of thuis te brengen. Vaak genoeg heeft Ron tegen mij gezegd, als er iets verkeerd ging en ik kritisch keek naar mezelf, “Ga nou jezelf niet beoordelen, dat doen anderen wel voor je”. Met die woorden in mijn achterhoofd heb ik mijn examen gedaan en mijn rijbewijs gehaald.
New Drivers een aanrader dus!”
Celine Luijendijk: Geslaagd 17 december 2019
“Met veel inzet en energie voor zijn leerlingen is Ron een ontzettend fijne rijinstructeur. Iedere les is leerzaam met duidelijke instructies. Ook is het altijd gezellig in de auto, maar ook serieus en strikt wanneer dat nodig is. Het is ontzettend fijn dat je geen andere leerlingen hoeft op te halen, zodat er in de lessen alle aandacht voor jou is. Al vanaf moment 1 wordt je op je gemak gesteld en iedere les bouw je aan steeds meer vertrouwen richting het examen. Ik wil deze rijschool iedereen aanbevelen!”
Edin Bećirovski: Geslaagd 11 december 2019
“New Drivers heeft mij goed op weg geholpen naar mijn rijbewijs. Ik ben tevreden over de manier waarop er les wordt gegeven. Ron past zich goed aan, zodat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen. Af en toe kan hij strikt zijn, maar dat is goed bedoeld om snel jouw fouten te verbeteren. Op die manier blijft die fout goed bij je en zal je die de volgende keer geheid onthouden. Hij weet wanneer die streng moet zijn en wanneer die een grap kan maken. Verder is het fijn dat je geen leerlingen hoeft op te halen op het einde van je lessen, je wordt alleen opgehaald en teruggebracht”.
Lara Keesmaat: Geslaagd in 1x op 10 december 2019
“Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik bij New Drivers heb gehad.
De lesauto is erg fijn om in te leren rijden en heeft veel moderne extraatjes.
Ook is Ron, de rij-instructeur, erg fijn om les van te krijgen. Hij blijft rustig, stelt je op gemak en is gezellig. Daarnaast is het super fijn dat je niemand op hoeft te halen, de lestijd is volledig voor jezelf. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor New Drivers”.
Elvira de Bruin: Geslaagd 20 november 2019
“Nadat mijn Rijinstructeur ermee stopte heeft hij mij Ron aanbevolen. Je merkt dat hij heel ervaren is. Ron legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Hij geeft goede tips en feedback. Doordat je geen andere leerling hoeft te brengen en op te halen heb je extra tijd over en dat is erg fijn!”
Ivar Sip: geslaagd 7 november 2019
“Ron geeft je tijdens het rijden erg veel aandacht en heeft alles in de gaten. Wat jij verkeerd doet of simpelweg niet helemaal mooi, weet hij goed om te zetten in concrete tips en tricks waar je veel aan hebt. Soms vindt hij het ook fijn om je te laten schrikken als je een verkeerd straatje inrijdt of een stopbord mist, maar daarna vergeet je die plek nooit meer! Ron heeft me ontzettend veel geleerd en is super goed in wat hij doet. New Drivers is voor mij zeker de juiste keuze geweest bij het zoeken van een rijopleiding en ik wil Ron hartstikke bedanken voor de persoonlijke aandacht en (levens)lessen!”
Wessel Nieuwveld: geslaagd in 1x op 1 oktober 2019 (op zijn 17de verjaardag)
“Ik vond new drivers een fijne rijschool, vooral was het fijn dat je anderhalf uur alleen reed, je kreeg dus alle aandacht en hoefde niemand op te halen. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.”
Vincent van Haaren: geslaagd 24 september 2019
“Nadat mijn eerste rijinstructeur helaas besloot om te stoppen met het geven van rijlessen, moest ik op zoek naar een andere rijschool. Hij beval New Drivers aan, wat heel goed uitpakte. Naast Ron in de auto zitten was ontzettend leuk en leerzaam. Tijdens mijn tweede examenpoging was ik zo nerveus dat het stuur bijna trilde in mijn handen. Ik was bang om alles fout te doen en mijn zelfvertrouwen had na de eerste keer wel een klein deukje opgelopen… Ik hoor Ron nu nog steeds zeggen bij alles: “Ga nou niet jezelf beoordelen, dat doen anderen wel voor je. Zorg gewoon dat je lekker rijdt.” Met die uitspraak nog altijd in mijn hoofd en een rijbewijs op zak kan ik over Ron niets anders zeggen dan dat het een aardige man is en natuurlijk een geweldige rijinstructeur!”
Cornelie Nederveen: geslaagd 12 september 2019
“Toen mijn rij-instructeur ermee stopte ben ik overgestapt naar New Drivers waarbij ik nog vijf lessen heb gevolgd om voor te bereiden op mijn examen. Ik heb erg veel aan deze laatste rijlessen gehad en ga de kennis zeker gebruiken in de toekomst. Ron is een ervaren rij-instructeur die duidelijk kan uitleggen hoe je jezelf kunt verbeteren. Ik zou zijn rijschool aan iedereen aanraden!”
Allard v.d. Kamp: geslaagd in 2 x op 19 augustus 2019
“Ik ben na mijn eerste keer zakken overgestapt van rijschool omdat mijn orginele instructeur ermee stopte. Die heeft mij Ron aangeraden. Ik vind Ron een prettige en rustige man in de auto. Ik vond het zelf erg fijn dat hij altijd ruim de tijd nam voor de lessen waardoor je zeker waar hebt voor je geld. Verder wilt Ron net zo graag dat je slaagt als dat je dat zelf wilt”.
Tom Arnold: geslaagd in 1x op 14 augustus 2019
“Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij de rijschool New Drivers. Je leert hoop in korte tijd en er is veel afgestemd op persoonlijke wensen”.
Sam van Wijk: geslaagd op 26 juli 2019
“Ik heb een hele fijne tijd gehad bij New Drivers. Tijdens de lessen krijg je alle aandacht, je vooruitgang wordt samen met jou bijgehouden en je hoeft je ook geen zorgen te maken over andere leerlingen, de les begint en eindigt bij je eigen huis. Tijdens het rijden wordt je erg serieus genomen en krijg je de ruimte om fouten te maken. Er hangt altijd een goede sfeer in de auto, ik voelde mij op mijn gemak en kon ook nog goede gesprekken voeren met de rijinstructeur. Ik zou New Drivers zeker aanraden!”

Mei: Wegens mijn vakantie geen examens

Kim Hogenelst: geslaagd in 1x op 17 april 2019
“Ik vond New Drivers een hele fijne rijschool. Ik voelde me snel op mijn gemak en kreeg steeds meer plezier in het rijden. Het is echt een voordeel dat je de volle lestijd met jou les bezig bent en niemand hoeft op te halen of thuis te brengen. Je leert veel in de lessen, maar ook dat het niet erg is om fouten te maken. Hierdoor zit je met meer zelfvertrouwen in de auto. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ik kan met trost zeggen dat ik in één keer ben geslaagd”. 
Amadou: Geslaagd in 2 x op 10 April 2019
“As a new-comer in The Netherlands, I didn’t have any clue about the situation on the traffic in The Netherlands. New Drivers, whom I happened to see online, gave me that opportunity to get involved in many positive ways and I finally have my driving license without any difficulty during the driving process. Ron, who was my conductor, is a very talented and humble man. He is very experienced at all levels when it comes to driving cars and helping out people have their driving license at ease is his target. I am very lucky to have met him. 
I finally have my driving licence in my hands.  Which feels very comfortable”. 
Robin v. Mannekes: Geslaagd op 4 april 2019
“Mijn ervaring met New Drivers: De kwaliteit van de rijlessen zijn heel goed, er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles eerst te bespreken. Vervolgens wordt je ontzettend op je gemak gesteld zodat je met zelfvertrouwen gaat rijden. De lessen draaien echt om jou en om niemand anders. Je hoeft niemand op te halen of thuis te brengen zodat de volledige lestijd aan jou besteedt wordt. Alles mag gevraagd worden en niets is gek. De lessen zijn zeker heel serieus maar er is ook ruimte voor een grap of een praatje. Je wordt serieus genomen en je wordt klaargestoomd voor je examen. Ik kan iedereen aanraden om bij New Drivers te gaan lessen”.
Stefan van Gemeren: Geslaagd in 2 x op 1 april 2019
“Top rijschool. Instructeur legt alles duidelijk en rustig uit. Erg leerzaam en veel aangehad”. 👍🏻