Informatie omtrent rijles ivm Corona-pandemie

1-8-2021: Het is toegestaan om rijlessen te volgen, zonder verplichting tot het dragen van mondmaskers, echter is het de eigen verantwoordelijkheid van de leerling en de rijinstructeur. De rijinstructeur van New Drivers heeft er voor gekozen tijdens de rijles altijd een mondmasker te dragen. Tijdens het CBR praktijkexamen wordt tot nader order altijd gebruik gemaakt van een mondmasker. Deze krijg je van de examinator uitgereikt.

3-3-2021: Vanaf 3 maart mag er weer begonnen worden met de rijlessen. Waarschijnlijk blijven de voorwaarden om rijles te mogen geven hetzelfde als voor de laatste lockdown in december 2020. Worden er nog aanvullende verscherpte maatregelen getroffen, dan zal ik dat tijdig vermelden op deze site.

2-2-2021: Helaas is er op dit moment geen mogelijkheid om rijlessen te verzorgen. Dit duurt tenminste tot 3 maart 2021 in verband met de door de overheid afgekondigde lockdown.

19-10-2020: Nu het Corona-virus wederom de kop opsteekt zijn er nieuwe dringende adviezen en verplichtingen gesteld aan het volgen van een autorijles. Dit betekent dat iedere leerling en de rijinstructeur zich aan bepaalde voorwaarden moet houden om de rijles door te kunnen laten gaan. Ook voor je praktijkexamen gelden er nieuwe regels bij het CBR. De veiligheid, de gezondheid en het algemene belang staan hierin altijd voorop ter voorkoming van het wederom vollopen van ziekenhuizen, IC’s en het onnodig in gevaar brengen van kwetsbaren en ouderen.

Klik hier als je wilt weten welke actuele regels gelden bij het CBR praktijkexamen.

En zo gaat het bij New Drivers vanaf 19 oktober 2020