NIEUW: Hybride lespakket

24 april 2021: Vanaf nu is het ook mogelijk om je rijopleiding te starten in de 100% elektrische automaat (VW E-Golf), om vervolgens na 20 lesuren over te stappen op de lesauto met schakelmechanisme. Het grote voordeel is dat je eerst alle aspecten leert van het besturen van de auto en dat je vanaf het begin ook direct leert om veilig en zelfstandig je weg door het drukke verkeer te vinden. Het schakelen leidt dan soms te veel af, waardoor je minder focus hebt op de zaken die echt heel belangrijk zijn. In de automaat heb je tijdens het rijden geen schakelmomenten, dus heb je veel meer rust en focus, en leer je sneller.

Het schakelen wordt dan ook vaak gezien als lastig en kan enorm afleiden van je leercurve. Door het schakelen uit te stellen naar een later moment in je rijopleiding, leer je gemakkelijker de vaardigheden die belangrijk zijn voor het veilig en zelfstandig autorijden. Wil je uiteindelijk toch liever in de automaat blijven rijden, dan kan dat natuurlijk ook. Aan jou de keuze. Vraag je gratis proefles aan via info@newdrivers.nl