Breaking news: 100% elektrische VW E-Golf

Gisteren heb ik de nieuwe E-Golf opgehaald. Speciaal voor de leerlingen die in een automaat willen lessen is deze nieuwe 100% elektrische E-Golf aan de vloot van New Drivers toegevoegd. Ook als je je rijopleiding eerst wilt beginnen in een automaat (minder handelingen in het begin en meer tijd om vertrouwd te raken met jouw rol in het verkeer) is heel goed mogelijk. Dan pakken we het schakelen later in de rijopleiding op en doe je examen in de schakel-auto.

Check de video voor een sneakpreview. Zodra de dubbele bediening is ingebouwd, kunnen we starten. Dat zal over nog in augustus zijn.

Wil jij binnenkort gaan starten met jouw rijopleiding of ken je iemand die binnenkort wil starten? Wil je in een handgeschakelde of in een automaat lessen? Wil je 100% aandacht voor jou en geen andere leerlingen ophalen of wegbrengen tijdens jouw les? Kijk dan eens op reviews en zie hoe anderen het ervaarden en meld je via de mail-button aan voor de gratis proefles. Tot snel.