Veiligheid in beeld

Ten behoeve van jouw en mijn veiligheid, is de lesauto voorzien van een camerasysteem. Dit camerasysteem biedt twee grote voordelen. Enerzijds filmt het verkeersbeeld voor de auto tijdens de rijles en anderzijds filmt het de leerling en de rijinstructeur in de cabine. Indien nodig kunnen we dit gebruiken om jou goed te laten zien hoe de vorderingen zijn en waar we mogelijk nog moeten bijschaven. Uiteraard worden de opnamen altijd 100% gewist (de camera neemt op in een zgn. loop) en worden de opnamen nooit gebruikt voor andere doeleinden (conform AVG wetgeving). Uiteraard wordt vooraf toestemming gevraagd voor het gebruik ervan.

Als bonus kun je een korte compilatie van jouw laatste rijles krijgen als je geslaagd bent voor het Praktijk-examen. Leuk om nog een terug te kijken of te delen met familie en vrienden. Daarna wordt het filmpje en het materiaal door mij gewist.