Nu ook Taxi-opleiding beschikbaar

De scholen zijn alweer een maand geleden begonnen, maar nog steeds is er een groot tekort aan chauffeurs voor met name het leerlingenvervoer. Om dit leuke en dankbare werk te kunnen en mogen doen, moet je in het bezit zijn van een zogenaamde ‘Taxi-pas’. Bij New Drivers kan je vanaf nu ook terecht voor een goede opleiding, inclusief lesmateriaal en praktijkbegeleiding. Zo kun je vaak al binnen 1 maand de gehele opleiding afronden. Er zijn twee pakketten beschikbaar. Een waarin ik je alle regelwerk uit handen neem (All-in) en een waarbij je zelf een aantal zaken regelt. Het opleidingsgedeelte is voor beide pakketten gelijk, waarbij je alle benodigde kennis en vaardigheden niet alleen snel, maar vooral volledig en up to date krijgt aangereikt. Voor meer informatie, ga naar: Taxi-opleiding